Slika nije pronađena

Naše najmaturantice Anamariu i Katju šminkati će Danijela Lesandrić za Inglot kozmetiku.

 

Danijela je karijeru započela kao make up artist u Italiji. Radila je za strane i hrvatske časopise među kojima je Vogue, bvL'Book, Grazia, Cosmopolitan, Glorija, Glorija Glam i mnogi drugi. Surađivala je s poznatim stranim i hrvatskim fotografima, frizerima, renomiranim stranim dizajnerima i javnim osobama. Web:  www.lesandricdanijela.com.


Velik izbor profesionalnog pribora: pored bogatih linija ruževa, sjajila, sjenila za oči, rumenila, pudera, Inglot nudi i cijelu seriju proizvoda za profesionalnu šminku - od baza i korektora, sve do bronzera i shimmera za tijelo, te neočekivano bogatu kolekciju umjetnih trepavica. Svi koji posjete ovaj dućan, ostat će zapanjeni paletom boja proizvoda, koji su upakirani u minimalističku ambalažu. Ekonomičnost pakiranja jedina je ušteda koju Inglot može prihvatiti kada je make up u pitanju.
Inglot kozmetika može se  naći na najprestižnijim lokacijama svijeta poput Times Squarea u New Yorku, Dubai mallu, Westfield u  Londonu... Prozvodi su visoke kvalitete i prihvatljivih cijena. Postoji više od 1500 boja, a poznat je po freedom systemu gdje možete sami birati boje i staviti u paletice.

O2M lakovi su traženi, jer su specifični ne propuštaju vodu i kisik i kreirani su posebno iz zdrastvenih razloga. Inglot stalno surađuje s renomiranim make up artistima (vizažistima) iz cijelog svijeta koji davaju savjete za boje i teksture.
Sponzorirani članak

inglot Kozmetika najmaturantica

Još vijesti