Slika nije pronađena
Nakon totalnih fail noktiju u obliku zuba, u modu su stigli ipak nešto prihvatljiviji nokti... Ovaj nail art oduševio je čak i nas.

Zaboravi na francusku manikuru, geliranje i slična nail art ukrašavanja koja su se pojavljivala u posljednje vrijeme. Jesi li znala da zahvaljujući novom trendu ukrašavanja sad na svojim noktima možeš imati i žele?

Dobro, ne baš doslovno.

Nova moda u svijetu noktiju jesu žele (jelly) nokti. Nažalost, nisu napravljeni od pravog želea i ne možemo ih jesti, ali nam izgledaju jednako tako dobro. Ovaj fora trend brzo se proširio među curkama diljem svijeta, a Instagram je pun preeedobrih fotki koje nam izgledaju nestvarno.


Ovaj kozmetički trend nije toliko zahtjevan za izradu, ali da bi nokti izgledali dobro ipak se zahtijeva određeno znanje. Kod same izrade ovakvih noktiju kozmetičarka najprije mora obojati površinu nokta neprozirnim lakom, a zatim dodati djelomično proziran nastavak. Tako se dobiva izgled koji nas stvarno podsjeća na žele bombon.


Možeš ih nositi u raznim bojama i oblicima, ali uzorak će se ipak najbolje vidjeti budu li ti nokti malo duži. Kao što možemo vidjeti na ovim fotkama koje smo ti pokazale, najpopularnije su fluorescentne boje. U tim bojama efekt je mnogo izraženiji, a želiš li biti još posebnija - odaberi žele nokte koji svjetle u mraku.

Reci nam u komentarima: bi li isprobala ove nokte ili ipak nisu tvoj đir?

Foto: Instagram/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

nokti trendovi Moda

Još vijesti