Slika nije pronađena

Modni gigant H&M pokreće nešto novo – web stranicu na kojoj će korisnici moći jedne druge pitati sva pitanja i dileme koji ih muče u vezi s modom.

H&M je sve manje popularan među mladima diljem svijeta, ponajviše zato što se mora natjecati s online dućanima kao što su ASOS, Fashion Nova, Misguided...a koji svi redovito prate modne trendove i predstavljaju svojim korisnicima hrpu moderne odjeće kakva se ne može naći u baš bilo kojem dućanu. H&M je zato sada pronašao zanimljiv način za povećati svoju popularnost - kroz otvaranje velikog modnog foruma. Zamislili su sličan koncept kakav ima Quora – platforma na kojoj možete postaviti bilo koje pitanje, a na koje vam onda ljudi diljem svijeta mogu dati zanimljive i jedinstvene odgovore. Slično tome je i ovaj novi H&M-ov koncept koji su pokrenuli pod nazivom 'Itsapark'. Radi se o web stranici na koju se nakon što se ulogirate možete sudjelovati u hrpi modnih rasprava, postavljati pitanja, pretraživati odjevne komade po raznim kriterijima...


Jako ti se sviđaju šarene čarape i fora ti je kako ih drugi lijepo iskombiniraju, ali tebi nikako ne polazi za rukom? Nema problema, sada možeš ovdje pitati kako ih iskombinirati. Korisnici jedni drugima odgovaraju i tekstualno i slikom/videom kako bi odgovori bili što korisniji i što bolji. Osim što ćeš vidjeti kako je netko drugi iskombinirao određeni odjevni komad, dobit ćeš i pokoj koristan savjet kako da sama složiš svoju sličnu kombinaciju.

Od pitanja koja se tiču određenih odjevnih komada, možeš pitati i što odjenuti za prvi dejt ili kako ukombinirati određeni nakit u svakodnevnu kombinaciju. Opcija ima bezbroj. Što god te muči vezano za modu, ovdje ćeš dobiti odgovor.



Svi znaju da moda ponekad može biti zbunjujuća i teško ju je pratiti, a H&M je na ovaj način odlučio pripomoći.

Osim što možeš dobiti savjet, možeš vidjeti i dobiti savjete gdje kupiti koji komad odjeće koji možda već mjesecima tražiš. Proizvodi koji se mogu preporučiti nisu isključivo samo iz H&M prodavaonica.

Uz sve to, postoji i funkcija da pretražiš stranicu po određenom komadu odjeće - recimo zanima te pastelni komad odjeće ili točkasta košulja. Nakon što odabereš što te zanima, vidjet ćeš hrpu proizvoda koji su trenutno dostupni i to uz info gdje ih možeš nabaviti i po kojoj cijeni.

Iako je ovo tek beta verzija stranice, radi se na tome da u budućnosti bude dostupna i cjelovita stranica uz hrpu novih opcija.

Foto: Freepik/ itsapark.com printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Ima milijune, a kupuje u H&M-u - zaviri u ormar Selene Gomez

Sportske čarape se vraćaju u modu – od celebova naučite kako ih isfurati na dnevne outfite

Ekipa luda na H&M zbog ove fotografije - čak im je i The Weeknd otkazao suradnju

Moda modni forum pitanja modna pitanja novo H&M

Još vijesti