Slika nije pronađena

Ovih dana se Instagramom proširio ovaj trend, baš istovremeno s mirisom kuhanog vina u našim gradovima. I tako je sve postalo ljubičasto – naša kosa, naš napitak, a uskoro će i naš ormar i dom postati ljubičasti, ako ćemo slušati preporuku Pantone instituta i slijediti pomodarstvo.

 A zašto baš ta boja? Ne znamo ni mi, znamo samo da se pojavilo jako puno frizura s ovim oznakama: #burgundyhair, #merlothair, #winehair i standardnim, #redhair. Crveno-ljubičaste nijanse na kosi su idealan izbor za zimske mjesece jer jako dobro pašu uz blijedu put i sa sobom nose dozu luksuza.


Te nijanse kose se prilagođavaju svakom tenu jer se radi o cijeloj paleti tonova iz spektra crvene i ljubičaste boje – onima svjetlije puti preporučuju se jarkije nijanse s primjesama ružičaste, a onima tamnije puti bolje će stajati bordo nijanse. Čak i pramenovi u ovim tonovima mogu odlično funkcionirati – pogledaj kako su dobro izgledaju u balayage stilu.


A ako se nisi odlučila još za svoj konačan odabir, proskrolaj još malo po Instagramu – naći ćeš apsolutno sve opcije. I naravno, baci oko na naš Instagram profil.

Foto: Instagram/Pixabay

M.Z.

Pročitajte još:

VIDEO Trendovi u frizurama – saznaj koja frizura je bila hit u godini tvojeg rođenja

Ova frizura bit će hit jeseni – zapamti cool naziv i požuri u salon

Kosa ti se previše masti? Promijeni ove navike pod hitno!

Kosa crveno Frizura zima ljubičasto nijanse crno vino Kuhano vino

Još vijesti