Slika nije pronađena

Sve što se odnosi na fizički izgled je jako podložno subjektivnim preferencijama pojedinca. Svakome se sviđa nešto drugačije i to je u redu. Nekada se rade istraživanja kako bi se vidjelo što se to sviđa najvećem broju ljudi kako bi se proglasilo najpopularnijim.

Tako je bilo i sada s muškim frizurama. Frizura je itekako bitan dio izgleda i jedna od prvih nekoliko stvari koje ćemo primijetiti na drugima. Ako odabereš pravu frizuru za svoje lice, to ti može preobraziti cijeli izgled od 0 do 100 samo tako. Ne stoje svima jednako dobro sve frizure, ali postoji jedna na koju će cure posebno pasti kada vide da ju neki dečko ima. The Adult Man su istražili koje su to muške frizure najatraktivnije curama i jedna se posebno izdvojila. Radi se o 'pompadour' frizuri. Samo ime ti neće vjerojatno previše otkriti, ali ovako ta frizura izgleda.

Poanta je u tome da je sa strane kosa kraća nego na sredini i da je sredina zalizana prema unatrag. Svako toliko neki muški celebovi nose ovakvu frizuru i opet ju učine popularnom, a nosi se i sada. Ima neki retro štih i izgleda seksi na dečkima, tako kažu djevojke. Oni koji ju mogu profurati i imaju stil uz koji će savršeno odgovarati pronašli su svoj recept za uspjeh u osvajanju djevojaka.

Iza te frizure slijede po atraktivnosti njezine slične verzije. Po tome, cure obožavaju one muške frizure koje uključuju kraću kosu sa strane, a dulju na sredini, to je trenutno top frizura koju vole vidjeti na suprotnom spolu.

Pogledajte još:

Najpopularniji brend jeftine kozmetike diže cijene svojih proizvoda – evo do kad su još stare cijene

I ove će godine šiške biti veliki modni trend, ali se nose u stilu koji je bio hit 2000-ih

Farbaš kosu kod kuće? Zbog ovih 6 jednostavnih razloga to ne bi trebala raditi

Frizure muška frizura sviđa curama najatraktivnija frizura

Još vijesti