Slika nije pronađena

Svi smo ljuti kada nam frizeri ošišaju više kose nego što smo ih tražili, ali nekada smo si za to i sami krivi jer im otežavamo posao. Frizeri znaju što rade i kada ti kažu da spustiš glavu, onda je najpametnije spustiti ju i tako držati. Evo zašto.

Ako ste se ikada pitali zašto nam frizeri govore da pogledamo dolje dok nas šišaju, to nije zato da lakše dođu do tog dijela kose ili zbog nekog drugog bezveze razloga, zapravo imaju jako dobar razlog. Na TikToku je frizerka objavila video u kojem šiša djevojku i pokazuje što se točno dogodi ako ne poslušamo frizera kada nam daje upute.

@brookethestylust

Stylist Tip #1 #haircut #hair #haircuttransformation #didyouknow #hairhack #hairstyle #hairstylist #hairdresser #hairtiktoks #tiktoker

In The End - Mellen Gi Remix - Tommee Profitt

Kada djevojka drži glavu ravno, kosa joj izgleda lijepo i uredno odrezano, ali kada ju spusti... Čini se kao da je frizer napravio jako loš posao. To se događa ako ne spustimo glavu kada nam frizeri to kažu. Zato što ne slušamo upute koje nam govori, lako se može dogoditi i da ostanemo bez kojeg centimetra kose više od planiranog, kako bi sve izravnali i kako bi sve izgledalo savršeno.

Otkad je video objavljen postao je viralan jer izgleda svi su iznenađeni. Ljudi ovo nisu znali i doživjeli prosvjetljenje. Trenutno ima 2 milijuna pregleda i preko 93.000 lajkova. Mnogi su taj trik prepoznali kao razlog zašto im šišanje sebe ili nekoga drugoga kod kuće nije ispalo dobro i ravno kao u frizerskom.  Od sada ćemo ipak bez prigovora slušati frizera kada nam kaže da nešto napravimo s glavom i nećemo ju micati iz tog položaja samo zato jer nam je neudobno.

Pogledajte još:

'Ribarske sandale' bit će najveći hit ovog ljeta – ali neće se svima svidjeti kako izgledaju

Poznati brend šminke zauvijek nestaje: Objavili su da im je korona uništila poslovanje do kraja

Ruž koji se ne briše s usnica čak ni ispod zaštitnih maski – postao je apsolutni hit

frizeri savjet Viralno šišanje kose tiktok

Još vijesti