stil odijevanja

S obzirom na to da postoje različiti modni stilovi, teško je odrediti objektivno koji je outfit složen sa stilom, a koji je samo hrpa modernih komada odjeće nabacanih zajedno. Pa ipak, ova je cura pokušala i postala viralni hit – neke je oduševila, a druge naljutila.

Pretpostavljamo da je naljutila one koji se odijevaju kao djevojke za koje je pokazala da po njoj nemaju stila. Video je definitivno uhvatio pažnju, u to nema sumnje. Za neke je pun pogodak i oduševljeni su jer je napokon netko pokazao da pojedini outfiti nikako ne govore da osoba ima stila, a drugi su uvrijeđeni i smatraju da to što govori nikako nema smisla. Jasno je i njoj samoj da su njena mišljenja vjerojatno kontroverzna, ali ih je svejedno htjela reći na glas. Snimila je video u koji je dodala nekoliko outfita za koje ona smatra da su sa stilom složeni i one koji su po njoj jednostavno 'trashy'. U 'trashy' kategoriju dodala je sve one outfite koji su danas popularni među curama koje vole pokazivati više kože – tako su tu haljine koje imaju više izreza nego materijala, majice s dubokim dekolteima, crop topovi odrezani iznad grudi…

@lavishlana Only my controversial opinion…what do YOU think? #timelessfashion #fashionessentials #capsulewardrobe #fashiontok #parisianaesthetic #bblfashion #fyp A work of art by s_johnson_voiceovers - Stefan Johnson

S druge strane kao outfite koji pokazuju da imaš stila pokazala je kao one koji ističu ženstvenost, ali iz njih ne ispadaju grudi, kao i moderne casual outfite kakve obožavaju modne influencerice – oversized aviatorske jakne, uske trapke, mala torbica. Sve su to outfiti koji su nešto zatvoreniji i ne toliko provokativni. Video je sakupio skoro 9 milijuna pregleda, a u komentarima je opći pokolj. Sukobljene su dvije strane: oni koji se slažu s njom i oni koji su ljuti jer outfiti za koje je rekla da su trashy, po njima su pokazatelj dobrog stila. Što ti misliš, je li u pravu ili je ipak malo pretjerala?

Stil je jako osobna stvar, a kakav god da je nečiji, ako se njemu sviđa i osjeća se ugodno dok to nosi, treba se tako odijevati, jer jedino je bitno da je toj osobi u tome dobro.

Pogledajte još:

Podigni svoj stil na višu razinu ove zime: 7 komada odjeće koje trebaš zamijeniti za njihovu moderniju verziju

KVIZ: Biraj odjeću koju bi nosila i saznaj kakav je modni stil baš za tebe

Beyonceina stilistica tvrdi da ovaj komad odjeće svaka cura MORA imati u svom ormaru

moda stil ili ne outfiti imati stila nemati stila