Slika nije pronađena

Druga se večer Cro-a-portera održala u paviljonu 15. Zagrebačkog velesajma. Večer su otvorile i zatvorile revije etabliranih imena, a između njih su se predstavili manje poznati dizajneri, što je činilo zanimljivu kombinaciju.

Tako je prvo Linea Exclusive predstavila svoje modele. Iako je i prvi dio, koji je dizajnirala Irina Car, bio zanimljiv (predstavila je kapute i haljine crne, ali i crvene i zelene boje), najveće zanimanje pobudile su kreacije mladog Marka Grubnića, poznatijeg kao Modni Mačak.

On je u glamurozne haljine, dostojne crvenog tepiha, obukao, kako je rekao, svoje muze - tj. neke od ličnosti hrvatskog javnog života sa kojima surađuje kao stilist. Tako su pistom prošetale sveprisutna Vlatka Pokos, trudna Lana Klingor, Nikolina Pišek i druge.

Zatim su slijedile revije većinom sadašnjih i bivših pobjednica Fashion Incubatora - Ane Marije Ricov, Adrijane Krivdić i dvojca Held-Semeti. Ricov, ovogodišnja pobjednica, pokazala je modele u lijepim kombinacijama pastelnih boja, a sestre Held Semeti haljine u svome seksi stilu.

Na kraju, Matija Vuica, možda inspirirana Valentinom (i činjenicom da je on prošli tjedan u Parizu predstavio svoju posljednju kolekciju), pokazala je predivne večernje haljine isključivo crvene boje, od seksi kratkih do onih dugačkih do poda.

Danas su na programu revije, između ostalog, Leonarde L, Zorana Mrvoša i muška revija Johna Varvatosa.

Jasna Rausavljević

cro-a-porter held semeti modna revija moda Linea Exclusive Ana Marija Ricov marko grubnić modni mačak