Slika nije pronađena

U moru časopisa i magazina koji na svojim stranicama i naslovnicama slave žensku ljepotu sakrivajući i prepravljajući mane, nesavršenosti i nepravilnosti svojih modela već nam pomalo idu na živce, a čini se i zvijezdama jer nisu sve žene i djevojke sretne kad se ugledaju na duplericama magazina i gotovo da se ne prepoznaju. Osim toga, neprestano uspoređivanje s takvim “nestvarnim” modelima i idalima ljepote pogubno je za mnoge mlade djevojke koje sve češće pate od poremećaja u prehrani.

Nizozemka Claudia Bruno, amsterdamska kreativna direktorica, odlučila je ponuditi nešto novo i drugačije – časopis u kojem se fotografije neće retuširati niti photoshopirati, a namjenjem je ženama koje su intelektualke i koje modi ne robuju već je stvaraju.

Ovaj novi časopis “Bare” svjetski je magazin posvećen modi, kulturi i umjetnosti, sirovoj ljepoti stvarnosti i trenutka.

Više o ovom novom časopisu možete pročitati ovdje, a donosimo vam i kratki promo-video u kojem se u par sekundi predstavlja ovaj projekt.

Kakvu mu budućnost predviđate?

L.B./foto: screenshot/Vimeo

Claudia Bruno / Creative Director / BARE Magazine from Sarah Laird & Good Company on Vimeo.



časopis "bare"

Još vijesti