Slika nije pronađena

Ljeto samo što nije tu! Korona virus je možda malo okrenuo planove koje si imala za ljeto, ali jedno je prilično sigurno – većini će badić ipak trebati. Pet će trendova posebno dominirati plažama ove godine.

Iako se još ne zna kako će i hoće li se moći putovati ovog ljeta, može se ići unutar Hrvatske, dakle svi koji su planirali na more – moći će to ostvariti. Bilo da planiraš na more, živiš tamo ili se preko ljeta kupaš u rijeci, velike su šanse da će ti badić ipak trebati ovo ljeto. Kao i svake godine, i ove je tu nekoliko trendova koji će biti glavni modni hit. Ima za svakoga ponešto, a bez obzira kakav stil furala, među ovih 5 trendova naći ćeš neki koji ćeš moći i ti isfurati.

1.Tie-dye uzorak i na badićima

Tie dye ove godine ne popušta. Nosi se na svemu, a neće zaobići ni badiće. Svi poznati dizajneri ukomponirali su ovaj uzorak u svoje kolekcije, ljudi masovno doma farbaju odjeću kako bi dobili ovo...tie dye se vratio na velika vrata. Na badićima će izgledati odlično, pogotovo u jarkim nijansama koje će samo dodatno naglasiti tvoj brončani ten. Ako ti nedostaju ljetni festivali i partyji, u ovom ćeš se uzorku osjećati kao da ideš na najluđi beach party godine iako zapravo ideš samo chillati na plažu. Pronaći ćeš ovakav uzorak na svim mogućim modelima badića.

2.Bikini s vezicama

Najnoviji trend koji do sada nismo viđali na plažama su bikiniji s novim i drugačijim dodatkom – vezicama koje se zamotaju i zavežu oko struka. Nijedan badić ne viče ljeto 2020. koliko to radi ovaj. Izgleda fensi i kul, ali nije toliko dobar za sunčanje. Dok upijaš sunčeve zrake najbolje je ipak da se držiš običnog bikinija, a ovaj ostavi za dane kada nećeš satima i satima ležati na suncu.

3.Jednodijelni modeli s ovratnikom

Jednodijelni kupaći mogu biti jednako kul kao i bikiniji. Jedan model jednodijelnog badića koji će se nositi ovo ljeto su oni koji se vežu oko vrata te pogotovo oni koji imaju svojevrsni ovratnik. Dolčevita-badić! Brojni brendovi kombiniraju zatvoreni vrat s prorezima na trbuhu, kako ti ipak tijelo ne bi bilo skroz skriveno. Ima hrpa kombinacija kada su ovakvi badići u pitanju, a ovisno o tome koliko tijela želiš pokazati na plaži, pronađi neki za sebe.

4.Jednodijelni badići s jednom naramenicom

Još jedan dokaz da jednodijelni badići nisu bablji i dosadni je i ovaj model. Ovog će se ljeta nositi i badići s jednom naramenicom ili s jednim golim ramenom, kako je kome draže zvati ih. Ovakvi će badići sakriti dodatne kilograme koje si nakupila tijekom karantene, a istovremeno ćeš zbog jednog golog ramena izgledati kao hollywoodska diva.

5.Bikini s visokim strukom

I zadnji model badića koji će voditi glavnu riječ ovog ljeta su bikiniji s gaćama visokog struka. Ovaj je trend tu već neko vrijeme, a neće nas napustiti ni ovog ljeta. Umjesto da ti trbuščić dolazi do izražaja u običnom bikiniju, ovaj će model to sakriti. Osim toga, gaće visokog struka učinit će da ti stražnjica izgleda još malo bolje nego inače. Hoćeš li nositi gaće visokog struka koje više otkrivaju ili one koje manje, ovisi o tebi i tvom stilu.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - pink panda

M.T.

Pogledajte još:

Obična pamučna majica ne mora biti dosadna i obična - pretvori ju u 'novu' i drugačiju uz samo jedan mali trik

Nakon 'ružnih tenisica' u trendu su i 'ružne sandale' – biste li nosili ovaj trend?

'Color blocking' je novi proljetni trend - O čemu se tu radi i 3 glavna pravila za njegovo kombiniranje

badići trendovi ljeto 2020. ljeto 2020.

Još vijesti