Slika nije pronađena

Zahvaljujući novoj tehnologiji, YouTube tutorijale bi mogli zamijeniti osobni videi šminkanja.

Teško je zamisliti život bez naših najdražih YouTube tutorijala i djevojaka koje nam otkrivaju jednostavne trikove o šminkanju i frizurama. Ako ste ikada imali priliku sudjelovati u besplatnom šminkanju, onda znate kako čarobne ruke imaju određene vizažistice te kako vas lijepo našminkaju. Uvijek se pitate: kako to one uspijevaju? Zašto moja pletenica nikada ne ispadne kao njena i slično?

Upravo je Yves Saint Laurent odlučio zaustaviti to neznanje i bespomoćnost silnih djevojaka. Svjetski poznati brand prvi je predstavio svoj program za Google Glass u jednom butiku u New Yorku. Vizažisti su nosili high-tech naočale (Google Glass) i istovremeno davale klijenticama lekcije iz šminkanja.

Da klijentice ne bi odmah zaboravile sve savjete koje su čule, dobile su vlastitu snimku s uputama koju mogu preslušavati bilo gdje i bilo kada. Djevojke su imale svoj vlastiti tutorijal i snimljen baš svaki korak šminkanja. Većina djevojaka na YouTubeu ubrza korake stavljanja pudera i pletenja pletenica te nas to ponekad živcira.

Zahvaljujući Google Glassu, tutorijali kakve znamo bi mogli postati stvar prošlosti što bi značilo da ćemo se manje oslanjati na naše najdraže YouTube gurue. Google Glass će nam omogućiti vlastite uratke.

Iako Google Glass i dalje neće moći zamijeniti našu ljubav i potrebu za YouTube tutorijalima, ovo je početak jednog novog trenda.

I.Č./Izvor: Teenvogue.com

foto: Shutterstock

youtube tutorijali google glass savjeti šminka

Još vijesti