Slika nije pronađena

Lupita Nyong’o je veliki ovogodišnji hit i istinska ‘it’ djevojka! Njena izvedba u filmu “12 godina ropstva” donijela joj je nagradu Oscar, a za njenom ljepotom i modnim stilom poludjeli su svi modni dizajneri koji se bore da svoje krpice poklone ovoj ljepotici.

Njen predivni, čokoladni ten i nasmijano lice krase naslovnice mnogih časopisa, a slave mnoge djevojke i žene diljem planeta.

Lupita Nyong'o, 30-godišnja Kenijka rođena u Meksiku postala je miljenica ljudi diljem svijeta iz više razloga, ne samo zbog predivnog lica i stasa i glumačkog talenta i skromnosti. Uspjela je u Hollywoodu koji preferira glumice bijele puti. O tom problemu govorila je prošle godine i manekenka Tyra Banks u svom talk-showu, a nedavno i Oprah koja je na svojoj mreži prikazala dokumentarni film “Dark Girls” koji se bavi pitanjem ‘obojenosti’ diljem svijeta.

Zbog svih ovih stvari, ona je melem za oči javnosti širom svijeta. Svijet je napokon priznao ljepotu u njenom izvornom obliku – Lupita je najljepša žena na svijetu (bez oznaka egzotična, crna, tamnoputa i sl.).

Osim što je predivna, skromna, nasmijana i talentirana mlada žena, Lupita se bori i za sve osobe koje u njenoj rodnoj Keniji pate od genetskog poremećaja albinizma, a zbog čega imaju velikih problema s drugim članovima društva., O svemu je snimila i dokumentarni film “In My Genes” koji je započeo kao diplomski rad na fakultetu Hampshire kojeg je pohađala i završila u Amhertsu.

Zbog svega ovoga, Lupita je postala omiljena glumica i žena ljud diljem svijeta, priznali su je i struka i kritičari, ali i publika, a osim predivnog izgleda i zanimljivog i odvažnog modnog izričaja, njen interes za druge i njihove probleme uče nas o tome što je zapravo – ljepota.

Sviđa li se Lupita i vama?

L.B./izvor: The Guardian
foto: Instagram

Lupita Nyong'o peoples magazine najljepša žena svijeta

Još vijesti