Billie Eilish

Billie Eilish je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila novu suradnju koju ima s Nikeom. Radi se o novim modelima tenisica koje je kreirala sama Billie, a objavila je fotografije na kojima nosi upravo te tenisice te je napisala kako se radi o modelu koji je izrađen od 100% veganske kože, ali i da su napravljene od recikliranih materijala.

Billie svakom svojom objavom oduševi svoj fanove, a to je napravila i ovaj put kada je na svojem Instagram profilu objavila suradnju koju je imala s Nikeom. Dizajnirala je dva modela tenisica, Air Jordan 1KO i Air Jordan 15, koje će uskoro biti u prodaji. Radi se o dva modela od kojih su jedne kompletne u zelenoj, neonskoj boji, dok su druge niske Air Jordan u nekoj svijetlosmeđoj do sivoj boji. Njezini pratitelji su ostali oduševljeni u komentarima, ali se ipak ne slažu svi s time da im se sviđa ovaj novi model Air Jordan tenisica koje je dizajnirala sama Billie. Ubrzo su se pojavili i videi na TikToku s njezinim novim tenisicama i može se reći kako postoje samo dva mišljenja oko ovih novih Air Jordanica – nekima su ili potpuno prekrasne ili potpuno užasne.

 

Neke od reakcija su izrazili korisnici TikToka: 'Nisam baš lud za njima, zaobišao bi ih', 'Wow', 'Dajte mi ih odmah', 'Previše su zelene, sorry' – bili su samo neki od komentara na ovaj novi model tenisica.

Jedno je sigurno – Billie je oduševljena svojim dizajnom, a u tome je podržava i podosta njezinih pratitelja. Očito je kako ju još uvijek drži faza zelene, neonske boje koju je nekada imala na kosi, samo ju je sada izrazila u obliku tenisica. One će uskoro biti dostupne na njezinoj i Nikeovoj službenoj stranici, a kupiti će ih oni koji su definitivno oduševljeni s njima.  

Pogledajte još:

Billie Eilish je bila ženski izvođač s najviše pratitelja na TikToku – ali više ne, evo tko ju je pretekao!

I Billie Eilish nije sretna s izgledom svog tijela – razlog? Muče ju iste stvari kao i tebe

Znaš ono kada ti se na novim tenisicama pojave nabori od hodanja? Možeš ih izravnati! Jako lako!

tenisice nike air jordan billie eilish