Slika nije pronađena

Postoje svakakvi modeli traperica, ali ovako nešto još nismo vidjeli. Bella Hadid može profurati sve, pa tako i traperice – tange u kojima se većina nas ipak ne bi nikada usudila pojaviti u javnosti.

I što je najbolje od svega, ako ti se sviđaju, možeš ih i nabaviti. Naravno, ako imaš negdje viška 490 eura (oko 3600 kn). Radi se o naravno dizajnerskim trapericama brenda Mugler, za koji vjerojatno nitko od nas nije čuo jer je daleko iznad našeg budžeta. Bella ih je nosila na njihovoj nedavnoj modnoj reviji koja je cijela bila pomalo čudna, pa ovaj komad odjeće nije djelovao toliko ludo.Foto: Instagram - bellahadidU moru čudnih traperica koje smo mogli vidjeti do sada, traperice-tange su novitet. Jedan koji se sigurno neće naći u svačijem ormaru i za koji se nadamo da neće postati trend. Iako ne pokazuju previše kože, stavljaju fokus na stražnjicu, i to poprilično. Izgleda kao kombinacija kožnih hlača i traperica izrezanih na strateškim mjestima. Ovo je jedan od komada u Muglerovoj novoj proljetnoj kolekciji za 2021. godinu.

Od naprijed izgledaju skroz super, dapače, zanimljivo, ali pravi show je kad se okreneš u njima. Definitivno nije komad odjeće za svakoga. Ali s obzirom da se radi o brendu odjeće koji uglavnom kupuju celebovi kojima i je cilj šokirati i napraviti nešto zbog čega će se pričati o njima, ne bismo se čudili da uskoro vidimo Miley Cyrus u ovom modelu kako ide po jutarnju kavu.

Pogledajte još:

Koliko su stvarno dobre jeftine maskare? Isprobala je popularne Essence, Catrice i Evelin maskare

Dyson uređaj za kovrčanje i stiliziranje kose – je li dobar koliko se priča ili baš i ne? [VIDEO]

Ova je mlada cura prestala čupati i micati dlake s lica prije godinu dana – evo kako sada izgleda

Moda bizarna moda Traperice bella hadid neobične traperice

Još vijesti