Slika nije pronađena

Iako nam mediji serviraju savršene fotke seksi ljepotica kao ultimativnu definiciju 'ljepote', ove djevojke uspjele su naći svoje 'mjesto pod suncem' i reflektorima usprkos svojim nedostacima. Ili zbog njih?

Kako god ove djevojke natjerat će vas da preispitate vlastita mjerila ljepote i shvatite da nešto ne mora biti savršeno kako bi bilo lijepo.


1. Winnie Harlow

O ovom modelu smo već pisali, a posebnu pozornost izazvala je zahvaljujući vlastitoj upornosti; odlučila je cijelom svijetu pokazati da je ona više od 'bijelih mrlja po koži' te je ostvarila uspješnu manekensku karijeru. Sada stoji rame uz rame Tayri Banks – bravo za Winnie!

2. Jillian Mercado

Jillian je uspješan model kojeg ste mogli vidjeti u Dieselovoj kampanji, ali i još nekim reklamama. Razlika između nje i ostalih 'uobičajenih' modela jest činjenica da je Jillian, zahvaljujući mišićnoj distrofiji, prikovana za kolica – no to ju nije spriječilo da ostvari svoje snove i krasi mnoge reklamne plakate.

3. Nadia Aboulhosn

Poznata blogerica i model prepoznatljiva je po svojoj 'veličini' koja odstupa od 'idealnih manekenskih proporcija'. Pojava djevojaka kao što je ona u modnoj industriji znak je da stvari idu u pravom smjeru; ne moraju svi biti hodajuće vješalice da bi se smatrali zgodnima.

4. Viktoria Modesta

Zbog komplikacija pri rođenju, Viktoria je imala problema s nogom cijeli život. S 19 godina je ova hrabra djevojka odlučila da ju doktori amputiraju. Danas je pjevačica, tekstopisac i model, a sama sebe naziva 'Bionic Woman'.

5. Erika Linder

Ovaj zanimljivi model za sebe kaže 'Imam previše mašte da bih odabrala samo jedan spol'. Ona je manekenka koja snima i muške i ženske uloge, ovisno o potrebi.

Biste li voljeli ovakve djevojke češće vidjeti na reklamnim plakatima?

Foto: Instagram
I.N.

modeli

Još vijesti