Slika nije pronađena

Ljubiteljice boy-bendova, ovo je za vas! Postoji razlog zašto smo potpuno opčinjene dečkima iz One Directiona, a otkriva nam ga znanost.

data-pin-url=http://fireproof-harry.tumblr.com/post/111559226229/you-flick-that-hair-haz

Možemo smisliti hrpu objašnjenja o tome zašto ne možemo rpestati razmišljati o omiljenim dečkima iz omiljenog boy-benda (ne mora to nužno biti One Direction), ali nikada nismo mislile da će znanost pružiti objašnjenje ovog fenomena!

Terapeut za parove Paul Hokemeyer objasnio je u čemu je stvar u magazinu Women's Health. Evo zašto nas privlače dečki iz razno-raznih boy-bendova: To ima veze s neuroplastičnosti naših mozgova i time da uvijek žudimo za užicima koje smo doživjeli u prošlosti. Ako vam se u mozak 'ureže' nešto povezano s užitkom i ugodom, neprestano ćemo u pamćenje prizivati to sjećanje. Držimo se onoga što funkcionira i usrećuje nas.

Pojasnio je: Članovi boy-bendova utjelovljenje su testosterona, a biraju ih i oblikuju kako bi izgledali kao idealan dečko i partner.

one

Dakle, Simon Cowell mudro je odabrao trenutno najpopularnije dečke na svijetu, a ako se i tebi uz njihove pjesme bude neke lijepe uspomene i emocije, nije ni čudo da ne možeš bez njih. Prepusti se, to je jednostavno tako. Protiv znanosti se ne može!

L.B./izvor: Cambio

foto: arhiva, giphy


...Pročitajte još...

...Svi su ludi za njim, a za čim ludi on: najluđe opsesije Harryja Stylesa...

...Nevjerojatna sličnost: cure koje izgledaju kao dečki iz One Directiona!...

...Fooo Conspiracy: zbog njih djevojke jedu kamenčiće i provaljuju u kuće...

...Urnebesno: fotografije očeva na koncertima One Directiona!...

...Kontroverzna aplikacija koja je razljutila roditelje: doručak u krevetu ili pjenušava kupka s dečkima iz 1D-a!...

boy bendovi znanstveno objašnjenje one direction Mozak

Još vijesti