Slika nije pronađena
S frendicama je uvijek najzabavnije, a nema veze jeste li u kinu, u bircu ili kod kuće na pidžama partiju. Jedno je sigurno - kad god vrijeme provodiš sa svojim prijateljicama, super provod je zagarantiran.

via GIPHY


'Girls just wanna have fun' pjesma je koju si sigurno već čula, a nećemo ti skrivati - to je stvarno tako. No, osim lude zabave koju ćeš dugo, dugo pamtiti, druženje s frendicama donosi još neke dobrobiti. Evo koje su sve prednosti solo izlaska s frendicama - a mi smo ih pronašle čak šest!

1. Nama možda i najbolje od svega - s frendicama ne moraš brinuti o tome kako izgledaš. Kad si sa svojim frendicama, nema pritiska. Tvoje frendice ne zanima kakva ti je danas frizura, jesi li stavila puder ili ne - njima je važno jedino da te vide i s tobom provedu vrijeme.

via GIPHY


2. Ti i frendice uvijek se dobro zabavljate, bez obzira na to gdje se nalazile. Vama je uvijek super zajedno i nema veze jeste li u kinu, u bircu ili na pidžama partiju. Vi svaku situaciju i zajedničko druženje pretvorite u pravi provod za pamćenje jer znate cijeniti ono što je najvažnije - provođenje slobodnog vremena zajedno. To stvarno možemo nazvati 'friendship goals'.

via GIPHY


3. S njima ćeš odmah zaboraviti na sve probleme i oraspoložiti se. Naime, ako postoji netko tko te može oraspoložiti ka ti 'potonu sve lađe', onda su to sigurno tvoje najbolje frendice. Od njih uvijek možeš očekivati podršku i pomoć ako se nađeš u bilo kakvim problemima. Pa za to prijatelji i postoje, zar ne?

4. Sa svojim dečkom ili roditeljima ne možeš podijeliti baš sve, posebno ne neke sramotne stvari. Zato su tu prijateljice kojima možeš reći baš sve - bez straha da će ti se rugati ili te neće razumijeti.

via GIPHY


5. Tvoje prijateljice mogu ti pomoći da u izlasku osvojiš dečka koji ti se sviđa. Imaš problema s prilaženjem dečkima, ne možeš se opustiti i nikad ti nije išlo flertanje? Ne brini, u izlasku s frendicama to ti neće predstavljati problem. Frendice te mogu same upoznati s dečkom koji ti se sviđa ili ti biti podrška sa strane, tek toliko da znaš da nisi sama.

6. Svi uživamo u izlascima, ponekad i malo previše pa znamo pretjerati. Sigurno se to barem jednom i tebi dogodilo - što potpuno razumijemo. Kad vani malo više popiješ, tvoje frendice su tu da ti kažu 'dosta je'. Nije baš lijepi prizor 'mrtva pijana' cura, a tvoje frendice su tu da ne dozvole da do toga dođe.

Foto: Profimedia/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Najbolje frendice u našim omiljenim serijama kao 'friendship goals' – koje od njih ste ti i tvoja BFF? ANKETA

'Friendship rules' - ovo su stvari koje nikad ne smiješ napraviti svojoj frendici

Ljeto sa starcima - bye bye! Zbog ovoga bi odsad na more uvijek morala ići samo s frendicom

girls night zabava izlasci

Još vijesti