Slika nije pronađena

Tijekom 2007. godine Britney Spears je prošla kroz teško razdoblje što je na kraju rezultiralo njenim brijanjem glave na ćelavo i udaranja kišobranom po autu fotografa. Sve je to potaknulo jednog dečka da snimi video `Leave Britney Alone` koji je postao planetarno popularan.

Taj dečko se zove Chris Crocker, a njegov video je postao dio pop kulture. On je na snimci skroz uplakan i uzrujan te govori kako bi svi trebali ostaviti Britney na miru i prestati je napadati. Ovaj video je tada kružio internetom, a do sada gotovo cijeli svijet zna za njega.

Chris je odlučio obraniti Britney nakon sramotnog nastupa na dodijeli VMA nagrada, a tada je imao skroz plavu kosu te je bio mršav, dok sada izgleda apsolutno drugačije. U to vrijeme je bio uznemireni tinejdžer, a danas je pravi zavodnik što možemo vidjeti iz njegovih fotki s Instagrama.


Nakon `Leave Britney Alone` videa Christ je radio na različitim projektima, a neki od njih su bili i porno filmovi. On se danas bavi pjevanjem i glumom pa možemo zaključiti da nije loše snimiti neku totalno blamaža snimku i plasirati je u javnost.


Možete li vjerovati da je to isti dečko?Izvor/foto: shutterstock

I.P.

Pročitajte još:

Nećete vjerovati kako sada izgleda djevojčica s popularne fotke

OMG: pogledajte kako sada izgleda Kevin G iz filma `Opasne djevojke`

Gdje je danas ekipa s filmskog seta `Sam u kući`?

dečko leave britney alone chris crocker

Još vijesti