caffe bar finjak

Ovdje se uvijek traži stol više jer svi žele barem jednom sjesti na vruću čokoladu ili kavu u Finjaku. Pogotovo u studenom i prosincu kada izvuku božićne dekoracije, jer nigdje u gradu nećeš pronaći atmosferu kao kod njih.

Grinchevi će ovdje doživjeti slom živaca, a ljubitelji Božića bit će izvan sebe od oduševljenja. Zagrebački Caffe bar Finjak i ove godine očarao nas je dekoracijama. Poznati su po tome da svake godine u vrijeme blagdana imaju najljepše ukrašen prostor u gradu, a čini se da će i ove godine to biti slučaj. Iako će neki reći da je 'tek' sredina studenog, oni su svoje božićne dekoracije postavili!

Dovoljno je da samo staneš ispred ovog caffe bara i jasno ti je koliko su se potrudili, jer ne samo da je ukrašen unutarnji prostor, već i vanjski, a imaju čak i standardni 'božićni street food' u ponudi. Njihova je božićna bajka svake godine posebna, a iznimka neće biti ni ova godina.

Od lampica, orašara do patuljaka, dekoracija ima svakakvih! Gdje god da sjedneš, imat ćeš kutak u kojem ćeš moći uživati i okinuti neke super fotke za Instagram.

Finjak ćeš pronaći u centru grada na adresi Vlaška 78 i nećeš se morati puno mučiti da ga nađeš, jer proći pokraj njega i ne primijetiti ga…nema šanse!

Pogledajte još:

Nikad nije prerano za božićne filmove: Ove nam zime dolazi novi 'The Princess Switch'!

Nemaš ideja kako ukrasiti sobu za Božić? Donosimo savjete koje možeš napraviti i doma!

Jesi li ti ovo skužila? Netflix je otkrio tajnu povezanost između svojih čak 8 božićnih filmova

Božić Blagdani Božićni Ukrasi caffe bar Finjak

Još vijesti