Slika nije pronađena

Iako bi se s ovim naslovom mogli zamjeriti svim beliebersima, mora se priznati da je Jacob Sartorius stvarno opaki klinac. Ako još niste čuli za njega, vrijeme je da se to promijeni.

Naime, u zadnje vrijeme svi pričaju o 14-godišnjem Jacobu koji je postao prava senzacija na internetu. Budući da je i Justin Bieber svoj uspon započeo u toj dobi, mnogi  Sartorius nazivaju njegovim nasljednikom.


Najnovija vijest je njegov novi hit  kojeg je objavio ovog vikenda pod nazivom  All My Friends, a u kojem neodoljivo podsjeća na Justina. No, priča je počela malo prije.

Jacob Sartorius ima kanal na Vineu gdje njegovi radovi imaju preko 600 milijuna pogled. Naravno, ima Twitter i Instagram gdje ga prati  preko 6 milijuna ljudi, a svoje radove objavljuje i na Youtubeu kanalu na koji je pretplaćeno 1,6 milijuna korisnika.


Ove je godine osvojio i nagradu za Streamy Awards jer se svojim radom poprilično istaknuo. Sve to zahvaljujući vrckavoj osobnosti, zavodljivom osmijehu i mrak glasu! Naime, Jacob je ove godine objavio dva singla weatshirt i Hit Or Miss  i oba su se plasirala među Billboard Hot 100!


Što kažete, je li vrijeme za nekog novog Justina?

Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Slavna Youtuberica objavila da je trudna

Sada je moguće dobiti YouTube diplomu – evo kako

7 savjeta kako započeti svoj Youtube kanal

pjevač jacob sartoriu Justin Bieber

Još vijesti