Slika nije pronađena

Dokaz su da život piše nevjerojatne priče, a njihovu ljubav podržava čak i njihova obitelj.

NAPOMENA: U ovom članku nećemo iznositi svoje mišljenje o njihovoj ljubavi – na kraju članka postavili smo anketu u kojoj nas zanima što vi mislite o tome pa ćemo se suzdržati od komentara.

Almeda (73) i Gary (19) su se upoznali na sprovodu njezina sina Roberta 2016. godine, koji je umro u 45. godini života nakon infarkta, piše Večernji. 'Uočila sam ga na suprotnoj strani crkve i nisam ga mogla prestati gledati. Došao mi je kao neka jarka svjetlost koja se probija kroz tugu zbog gubitka sina. Na izlasku iz crkve, došao je do mene i izrazio mi sućut. Tada nismo imali mnogo vremena, ali meni je to bilo dovoljno', rekla je Almeda, objašnjavajući kako su se upoznali.Nakon sudbonosnog susreta, ponovno ih je spojila njegova ujna Lisa koja ih je oboje pozvala na obiteljski ručak u pizzeriju. Tada su, kako piše Večernji, bili prenervozni da bi jeli i shvatili su da gaje obostrane simpatije. Almeda je Garyja uskoro pitala je li prestara za njega, a on je samo stisnuo njezinu ruku i rekao kako su godine samo broj... Pao je na njezine prekrasne plave oči i nedugo nakon susreta počeli su razmjenjivati nježnosti zbog čega se ona, kako kaže, osjećala poput tinejdžerice.


Već za tjedan dana Gary ju je zaprosio preko telefona, a zatim su po brzom postupku organizirali skromno vjenčanje i izrekli konačno 'da'. Sada žive zajedno u Almedinoj kući s jednim od njezinih unuka koji je tri godine stariji od Garyja.

U ljubavi ih podržavaju apsolutno svi pa čak i 48-godišnja Garyjeva mama i 71-godišnja baka Carolyn, piše Večernji. 'Almeda je u duši toliko mlada da nam godine nikad nisu bile prepreka', rekao je Gary. Almeda se nadovezala riječima: 'Ako sam nešto naučila, onda je to da, kad istinski nekog voliš, nije nimalo važno što itko drugi misli'.


Da godine i moguća osuda društva nikad Garyju nisu bile važne dokazuje i njegova ljubavna prošlost... On je već kao osmogodišnjak shvatio da mu se sviđaju starije žene kada se zaljubio u učiteljicu u osnovnoj školi. Prije Almede je ljubio 77-godišnjakinju, no u toj se vezi, kako kaže osjećao zarobljeno.

Almeda iza sebe ima dva braka i svoje ljubavne savjete rado dijeli drugima, a nedavno je čak pokrenula i vlastiti talk show 'Girl's Talk'. Tvrdi da je recept ljubavnog uspjeha u komunikaciji i u međusobnom pomaganju... 'Gary i ja si svaki dan međusobno pomažemo, bez obzira na to o čemu je riječ, čak i s najobičnijom večerom. Neprestano mislimo jedno na drugo. Važno je cijelo vrijeme pokazivati ljubav, svaki dan, kao da sutra ne postoji', objasnila je.


Prvi put su vodili ljubav prve bračne noći i opisali su se kao 'prekrasne ljubavnike'. Gary je, vezano uz to, rekao: 'Seks je bio prekrasan, kao iz najluđih snova. Ona je stvarno žena mojih snova, a fizički aspekt veze ne može biti bolji'.

Ova priča defo spada u kategoriju 'vjerovali ili ne', a nas zanima što vi mislite o ovakvim ljubavima...


Foto: Facebook


M.Z.


Provjeri još...

Idealna razlika u godinama za ljubav zauvijek – matematička formula koja ima smisla

Pitali smo vaše roditelje i dobili odgovore – evo što bi poručili sami sebi da su sada ponovno u tvojim godinama

Neke stvari se s godinama mijenjaju – ovako se mijenja percepcija intimnih odnosa

baka anketa tinejdžer WTF Razlika u godinama

Još vijesti