Slika nije pronađena

Bivši supermodel izgleda sjajno u svojoj 60. godini, a njezina 16-godišnja kćer Sailor Lee naslijedila je dobre gene svoje slavne mame!

Bivši supermodel Christie Brinkley je kao vino - što starija, to bolja. Manekenka koja će u veljači napuniti 61 godinu odmara na Karibima u društvu obitelji, a na svom se Instagramu pohvalila fotkom s odmora u društvu kćeri tinejdžerice, a svima je za oko zapela njezina besprijekorna figura.


Christie i njezina 16-godišnja kći Sailor Lee

Christie je dokazala da definitivno još 'nije za baciti' te je pozirala u društvu kćeri u minijaturnom bikiniju, koji je otkrio njezinu figuru koja bi posramila mlađe djevojke.

Za vrijeme godišnjeg odmora susreli su i Justina Biebera, a Christie i Sailor Lee nisu propustile ovu super priliku za još jednu cool fotku na Instagramu.


Kad je Christie napunila 60 godina, Harper's Bazaar pisao je da izgleda jednako dobro kao i kad je započela svoju manekensku karijeru 40 godina ranije. Ova vegetarijanka jako pazi na prehranu te često vježba - od teretane, joge, bicikliranja, surfanja, skijanja pa sve do plivanja.

Više fotki pogledajte na Dnevnik.hr

christie brinkley supermodel ljepota model

Još vijesti