Slika nije pronađena

Svi mi drugačije reagiramo na kažnjavanje, ali ovaj je primjer malo drugačiji. Nakon što joj je oduzela iPhone, 12-godišnjakinja se odlučila osvetiti i otrovati svoju majku. Kao da već i to nije dovoljno ludo – pokušala ju je otrovati dvaput!

style=width:

Prena izvještajima kanala Fox31 Denver i zapovjednice Heidi Prentup, koja radi na slučaju, nesretna mama osjetila je miris izbjeljivača u smoothiju koji joj je napravila kćer, ali pomislila je da se radi o ostatcima sredstva za pranje suđa. Osjetila je mučninu nakon što ga je popila, ali naravno da ni u jednoj sekundi nije posumnjala na svoju kćer koja ju je pokušala otrovati.

No, sve se to promijenilo nekoliko dana kasnije kad je čaša vode u njenoj sobi zamirisala jednako. Razgovarala je s kćerkom koja je potpuno otvoreno i iskreno priznala što je pokušala napraviti: pokušala ju je ubiti jer joj je oduzela mobitel.

Unatoč tome što je popila smoothie, majka je dobro, ali je 12-godišnjakinja sada u pritvoru. Očekuju je dvije optužbe za pokušaj umorstva prvog stupnja.

L.B./izvor: Digital News

foto: arhiva, Tumblr


Pročitajte još...

...Planuo još jedan iPhone: Izgorio usred noći, zapalio zavjese i jastuk!...

...Tinejdžeri uništili iPhone 6 u dućanu i snimili video!...

...Dobila sam iPhone - je li ovo najgluplji video koji ste vidjeli?...

...Tinejdžerica prodaje nevinost za iPhone 4...

iphone pokušala otrovati majku oduzela joj telefon 12-godišnjakinja osveta

Još vijesti