Slika nije pronađena
Pojavio se novi trend na društvenim mrežama u Srbiji. Mlade djevojke slikaju se gole i pozivaju ostale djevojke da čine isto.

Društvenim mrežama se zapanjujuće brzo širi novi trend. Djevojke u dobi od 13 i 14 godina objavljuju svoje golišave fotke i pozivaju ostale cure na neprimjereno ponašanje. Što više neprimjerenijih fotki imaju, to ih prati veći broj ljudi i imaju više frendova na Fejsu.

Jedna od najpopularnijih djevojaka ima čak 5 000 prijatelja, a sebe zove kurvobraniteljicom. Na društvenoj mreži ne objavljuje samo golišave fotografije već i videe. Da stvar bude gora, njihove fotke ne prate samo maloljetnici već stariji muškarci koji pozivaju na nemoralne radnje.

Za ovaj slučaj se prvi put pročulo kada je kćer pitala svoju majku može li upoznati jednu takvu 'popularnu' djevojku.

Na ovo su reagirali i direktori osnovnih škola i pedagozi, a obaviješteni su roditelji i Centar za socijalni rad. Međutim, roditelji su izignorirali situaciju tvrdeći kako školu ne treba zanimati što njihova djeca rade u slobodno vrijeme.

Ove djevojke nisu svjesne opasnosti koje vrebaju na internetu: pedofilija i prostitucija. Žalosno je da roditelji ignoriraju ovakve stvari i stavljaju pod tepih, a itekako mogu postati još veći problem.

I.Č./Izvor: Portaloko.hr

foto: Facebook

Novi trend maloljetnice golišave fotke facebook Natjecanje

Još vijesti