Slika nije pronađena

Mama i tata vam možda ovo ne žele otkriti, ali istina je – oni jedva čekaju da počne školska godina kako bi mogli malo odmoriti. Upravo to su ovi roditelji priznali svojoj djeci kroz vrlo urnebesnu snimku koju su sami snimili.

Todd i Becky Tackett su roditelji tri školarke, a nakon što su one došle iz škole nakon prvog dana imale su što i vidjeti. Naime, njihovi mama i tata su snimili urnebesan video u kojem pokazuju što oni rade kada djeca odu u školu.

Čini se da se njih dvoje odlično zabavljaju kada kćeri Victoria, Megan i Lyndsey borave u školi što su i pokazali na snimci. Video počinje odlaskom djece u školu, a nakon toga slijedi tatin show – on pokazuje kako ne ide na posao nego kreće prema bazenu, a nakon toga sa svojom ženom roštilja i ludo se zabavlja.


`Sigurna sam da su starci ovo napravili namjerno da nas osramote jer oni uvijek rade takve stvari. Sestre i ja mislimo da je taj video najsmješniji ikad jer nikada nismo mislile da će oni biti toliko kreativni samo da nas osramote` kaže kćer Victoria.

Kreativnost ovih roditelja nagradili su i internetski korisnici jer njihov video već ima preko 30 tisuća lajkova i 15 tisuća gledanja. Što vi mislite, što vaši roditelji rade kada odete u školu?


Izvor/foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Sin izostao iz škole, a tata poslao najluđu ispričnicu ikada

Kakav `prank`: mama uvjerila kćerku pod anestezijom da je Rihanna

Tate čitaju poruke koje su njihove kćeri poslale dečkima

Prvi dan škole roditelji snimili video video što roditelji rade dok su djeca u školi

Još vijesti