četiri točkice

Nemoj vjerovati svemu što vidiš na internetu, a ako voliš provoditi vrijeme na društvenim mrežama, jedan novi trend koji ćeš sigurno kad-tad vidjeti su 'četiri točkice'. Cure tvrde da kada stave ovakvu šminku oko očiju, budu atraktivnije ljudima oko sebe.

Ništa te neće koštati da isprobaš, ali nemoj očekivati ni da će ti se simpa odjednom zaljubiti u tebe. Na TikToku trendaju 'četiri točkice' koje će te učiniti atraktivnijom drugima, cure navodno dobivaju komplimente više nego ikada kada nose ovakvu šminku na očima. Bitno je staviti četiri točkice na točna strateška mjesta oko tvojih očiju i to je to. Sve je pokrenula jedna cura čiji je video do sada sakupio preko 5 milijuna pregleda. Od njega se izrodila i hrpa drugih videa cura koje su odlučile na svom primjeru provjeriti djeluje li ovo za stvarno.

Ona je ispričala svoje iskustvo, a dok joj neki vjeruju i tvrde da ovo radi, drugi su skeptični i nije im se baš ništa dogodilo kada su nosili ovako četiri točkice. S obzirom da se radi o bijelim točkicama oko očiju, one mogu učiniti da fokus bude na tvojim očima i mogu ti ljudi reći da su ti oči izraženije ili da imaš kul šminku.

Gdje ih točno trebaš staviti, objasnila je jedna korisnica.

O čemu se zapravo tu radi? Poanta nije u tome da će odjednom 4 točkice učiniti da budeš atraktivnija ljudima, već će tvoja podsvijest igrati glavnu ulogu i podsvjesno ćeš biti samopouzdanija kada ovo napraviš jer ćeš uvjeriti samu sebe da si sada privlačnija – pa ćeš tako onda biti i privlačnija ljudima i veće su šanse da će ti netko prići ili dati kompliment. Ne zbog točkica, nego zbog samopouzdanja kojim zračiš.

Pogledajte još:

Svi misle kako su dugi i umjetni nokti nezgrapni – djevojka snimila što sve može raditi s tako dugim noktima

Je li ti ikada srce bilo baš brutalno slomljeno? Ako znaš sve ove pjesme – je

Nećeš vjerovati da je ovo ista osoba: Nekoliko godina kasnije i nakon stavljanja filera u usne

trend četiri točkice privlačnija atraktivnija

Još vijesti