Slika nije pronađena

Tinejdžerke u Srbiji poludjele su za mladim košarkašem kluba Partizan - Bogdanom Bogdanovićem. Čekaju ga ispred dvorane, vrište za njim s tribina, prate ga na gostovanjima, fotkaju se s njim poslije utakmica, a ne treba posebno naglašavati da je njegov dres najprodavaniji!

Nije ništa neobično da se djevojkama sviđaju sportaši, no obožavanje ovih razmjera već dugo nije viđeno na našim prostorima!

Mladog košarkaša Bogdana Bogdanovića na društvenim mrežama prati dvadesetak tisuća obožavatelja, većinom mladih djevojaka kojima je vrhunac dosadašnjeg života fotografirati se s njime, promijeniti ime na Facebook računu tako da se preimenuju u recimo Jelena (Bogdan Bogdanović), komentirati njegove fotografije i slično.

Zbog svoje slave, ovaj se mladi igrač za kojim se već grabaju mnogi europski košarkaški klubovi, ne uzbuđuje previše: “Kao i svaka osoba, i te devojčice iz nekog razloga vole određenog sportistu. Da li zbog izgleda, načina na koji se bavi sportom, energije na terenu… Ne verujem u ono “lože se na sve košarkaše, jer su visoki i zgodni”. Generalno, do sada nisam imao neko neprijatno iskustvo, ali činjenica je da vole sportiste, možda zato što uglavnom žive zdravim životom”, izjavio je za Telegraf.rs mladi Bogdan.

Kako se vama sviđa ovaj sportaš i imate li vi nekog omiljenog igrača?


L.B./izvor:
Telegraf.rs
foto: Facebook, Instagram

košarkaš Bogdan Bogdanović

Još vijesti