Slika nije pronađena

Ova tinejdžerica iz Nizozemske nije  razmišljala prije nego se odlučila 'našaliti' s jednom velikom američkom zrakoplovnom kompanijom.

Ona je naime, na Twitteru objavila post koji je glasio ' Pozdrav. Moje ime je Ibrahim. Ja sam iz Afganistana i član sam Al Qaide. 1. lipnja ću napraviti nešto veliko. Doviđenja'

American Airlines je ozbiljno shvati ove prijetnje te joj je odgovorio da provjeravaju njenu IP adresu te da će podatke proslijediti FBI-ju.


Nestašnu tinejdžericu ubrzo je uhvatila panika pa se krenula opravdavati; napisala je da ima samo 14 godina i da nikada nije bila u Afganistanu. 'Jako mi je žao. Sada se bojim. Samo sam se šalila, a moja prijateljica je napisala tu poruku, ne ja. Uzmite njenu IP adresu.'Iako nije dobila odgovor od zrakoplovne kompanije, ostali korisnici Twittera počeli su joj se javljati. U jednoj noći je dobila preko 30 tisuća followera.

Kada je vidjela kako se situacija razvija, napisala je da je oduvijek željela biti poznata, ali kao Demi Lovato, a ne Osama Bin Laden.


Je li joj na kraju FBI pokucao na vrata nije poznato, ali poruke su obrisane  s Twittera jer su stvorile veliki promet.

Foto: Photoexpress
I.N.

neslana šala tinejdžerice

Još vijesti