Slika nije pronađena
Ako se volite odijevati u kostime u koje su obučeni likovi iz vaših omiljenih crtića, video-igara, znanstveno-fantastičnih ili fantasy filmova ili manga stripova onda znate koliko se truda mora uložiti da biste jedan takav kostim izradili vlastitim rukama. Upravo to radi ova tinejdžerica!

Upoznajte Angelu iz New Jerseya. Zbilja je dobra u tome što radi. Zadnje nadahnuće pronašla je u animiranom filmu Snježno kraljevstvo (Frozen) koji priča priču o snježnoj kraljici Elsi i njenim pustolovinama. A Angela izgleda kao da se Elsa s ekrana prebacila u stvarni svijet!


Ne samo da je odlična u cosplayu nego sve kostime radi sama - svojim rukama! Na njenom blogu možete doznati sve pojedinosti i detalje vezane uz izradu ovog kostima. Iako ga je bilo relativno jednostavno za napraviti, izrada je bila jako dugotrajna - preko 250 sati rada i truda uloženo je da bi izgledao jednako kao iz animiranog filma.


Naravno da je uz super kostim potrebno rekreirati i make-up da bi izgledala što sličnije junakinji Elsi. Na blogu možete naći inormacije i o konkretnim proizvodima koje je koristila (maskara, umjetne trepavice, rumenila, puderi.)


Zamislite samo - na haljini se nalazi 100 tisuća cirkončića koje je aplicirala na raznim dijelovima haljine i plašta.


A evo i rezultata! Vrijeme je poslužilo pa je Angela imala priliku fotografirati se na snijegu - prava snježna bajka! Više o Angeli možete doznati na njenom blogu i Devian Art stranici.


Ako još niste, pogledajte crtić i uvjerite se koliko je Angela uspjela u rekreiranju lika Else!L.B.
foto: doxiequeen1.wordpress.com

cosplay

Još vijesti