Slika nije pronađena

Većina tinejdžera voli gledati filmove, slušati muziku, družiti se s vršnjacima ili se baviti sportom. Ovi tinejdžeri su bili potpuno drugačiji.

Njihov hobi bio je ubijanje i mučenje, a njihova okrutnost razlog je što će ostati zapamćeni. Naizgled tihi i povučeni, učinili su nezamislive stvari.

Evo koji su se tinejdžeri našli na popisu najokrutnijih serijskih ubojica:


Eric Smith

Tada 13-godišnjeg Erica vršnjaci su zadirkivali zbog naočala, pjegica, crvene kose i neobično izduženih ušiju koje su bile posljedica lijekova za epilepsiju koje je njegova majka uzimala za vrijeme trudnoće. Ne znam se je li to potaknulo njegovu okrutnost, ali Eric je zadavio 4-godišnjeg dječaka po imenu Derrick Robie, gađao ga kamenjem i sodomizirao štapom. Kada je upitan zašto je to uradio, nije znao odgovoriti. Dijagnosticiran mu je poremećaj kojeg karakterizira nemogućnost kontrole bijesa te je završio iza rešetaka. Osuđen je na 9 godina zatvora do doživotne kazne, a za sada mu je 5 puta odbijen zahtjev za puštanjem na slobodu.


Joshua Phillips

Joshuina mama je krenula u njegovu sobu kako bi ju pospremila i ubrzo je vidjela da se ispod vodenog kreveta nalazi lokva. Kako bi spriječila daljnje istjecanje, potegnula je traku koja je držala okvir kreveta i osjetila nešto hladno. Uskoro je otkrila tijelo 8-godišnje susjede Maddie Clifton koja je nestala prije 7 dana. Nitko od zajednice nije mogao vjerovati da je Joshua učinio tako strašan zločin, posebno zato jer je i sam sudjelovao u potrazi za nestalom djevojčicom. Budući da je imao manje od 16 godina, izbjegnuo je smrtnu kaznu, ali je osuđen na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja. Do danas nije poznat motiv njegovog gnjusnog čina. Neko vrijeme je tvrdio da ju je slučajno udario bejzbol palicom, a zatim ju je nožem dokrajčio u sobi, no porota nije vjerovala u njegove riječi.


Bary Dalle Loukaitis

U veljači 1996. godine je 14-godišnji Bary uzeo živote troje ljudi, dvoje učenika i jednog nastavnika, u mahnitoj pucnjavi školom. Ušetao je odjeven poput revolveraša s Divljeg Zapada i izvršio pokolj. Uz objašnjenje da je imao kaotične misli prije toga, vjeruje se da je Bary bio pod dojmom spota za pjesmu 'Jeremy' benda Pearl Jam u kojem učenika počini samoubojstvo pred očima svojih školskih kolega. Trenutno služi dvije doživotne kazne uz dodatnih 205 godina zatvora.


Mary Bell

'Ubojstvo nije ništa strašno, ionako svi umiremo od nečega' izjavila je ova monstruozna djevojčica koja je u dobi od 11 godina na okrutan i sadistički način ubila dva dječaka; Briana Howea i Martina Browna. Na sudu su zaključili da su okolnosti u kojima je Mary odrasla, s majkom prostitutkom koja ju je podvodila starijim muškarcima, pridonijele ovako stravičnim zločinima. S obzirom da je u trenutku počinjenja zločina imala samo 11 godina, Mary nije mogla u zatvor, a za mentalnu bolnicu je bila preopasna. Poslije je završila iza rešetaka, 1980. godine je izašla te sada živi pod lažnim imenom.


Jesse Pomeroy

Rođen davne 1859. godine, Jesse je postao najmlađa osoba osuđena zbog ubojstva ikada. S 11 godina počeo je sa serijom svojih zločina ubivši čak sedmero djece. Sve bi ih zatočio na skrivenom mjestu, skinuo, okrutno mučio s nožem, a zatim ubio. Nakon što su njegovi zločini otkriveni, završio je u zatvoru gdje je učio strane jezike i pravo kako bi bolje razumio svoj slučaj. Iako je pokušao pobjeći 12 puta, to mu nije pošlo za rukom i na kraju je umro u zatvoru 1927. godine uoči svog 73. rođendana.


Foto/Izvor: Listverse.com
I.N.

tinedjžeri ubojice

Još vijesti