Slika nije pronađena
Jeste li čuli za Nasha Griera? Trebali ste jer se ne radi o običnom 15-godišnjem srednjoškolcu! 

Nash je svojevrsni guru društvenih mreža, a na Vine-u (aplikaciji u Twitterovom vlasništvu koja vam omogućava aploudanje 6-sekundnih videa) ima više sljedbenika od Miley Cirus i Justina Biebera, prenosi ABC news.

Njegov profil slijedi gotovo 1,5 milijuna ljudi, što ga čini 23. po redu osobom s najviše sljedbenika, prema procjeni rankzoo.com.

Što još morate znati o Nashu?

Pa, svakog tjedna stekne novih 100 tisuća sljedbenika zahvaljujući svojim miksevima parodija pjesama, adolescentnskog humora i videa u kojima uz njega glume i njegova braća i sestre.


Svakog dana dobiva mailove i telefonske pozive od poslovnjaka diljem svijeta koji bi voljeli zaraditi na njegovoj internet-slavi. Ni sam nije svjestan kako se sve dogodilo, kaže da su najgluplji filmići uvijek najgledaniji i najsmiješniji.

Nakon što je prijatelj iz razreda postao jedan njegov video na Vine, prošla su samo tri tjedna, a već je bio sakupio 200 tisuća sljedbenika. U videu Nash pita svoju 4-godišnju sestricu što ne valjda s Amerikom, a onda odgovara: “They. Need. Jesus.”

Nash se nada da će mu ovo postati regularni posao i da će nasmijavanjem drugih izgraditi karijeru. “Volim zabavljati ljude i želim slijediti taj san”, izjavio je.

Što vi mislite? Hoće li u tome uspjeti?
L.B.
foto: Twitter

nash grier video

Još vijesti