Slika nije pronađena

Odmah na početku te upozoravamo da je ovo prvenstveno zabavni tekst, čija namjera nije promijeniti tvoje mišljenje o sebi... Test je sastavio magazin MeowGAG, a mi ga prenosimo tebi za razbibrigu.

Ovaj test je prilično jednostavan – odaberi torbicu koja ti najviše odgovara i koju bi nosila i pročitaj što se krije iza tvog odabira. Na temelju rednog broja torbice koju si odabrala reći ćemo ti tvoje glavne karakteristike.


1. POUZDANA

Torbicu pod rednim brojem jedan izabiru odgovorne osobe koje rijetko koga iznevjere. Nadređeni se u pravilu oslanjaju na njih jer su dobro organizirane i njihovo upravljanje vremenom je fascinantno. Za takve ljude drugi imaju samo riječi hvale upravo zbog njihove karakterne crte pouzdanosti.

2. SNAŽNA I NEOVISNA

Ovu torbicu biraju cure koje su uvijek u pokretu i ne zanima ih traženje partnera za život i rad. One se oslanjaju same na sebe u teškim trenucima. Frajeri ih vole, ali one za to ne mare. S brakom ne žure. 


3. PRIRODNI VOĐA

Ovaj model privlači cure koje su rođeni vođe. Drugi ih vide kao zastrašujuću osobu, ali to je samo dojam. Iznutra su veoma uravnotežene i snažne osobe. Ulažu jako puno truda da bi došle do vodeće pozicije i uvijek su uspješne. Nije ih briga za ljude koji ih ne vole tako dugo do kad im ne smetaju.

via GIPHY


4. ŠIK

Torbicu pod brojem četiri biraju cure koje su elegantne i trendi. One su pokretačice trendova – ali to ne rade da bi impresionirale druge, nego da bi izrazile svoj stav i zadovoljile osobnu potrebu. Vode se onom 'Dress to express, not to impress'. Njihovo idealno zanimanje je fashion blogerica.


5. JEDNOSTAVNA I DRUŠTVENA

Torbica pod brojem pet je idealan izbor za cure kojima ništa nije važnije od udobnosti. Njihova odjeća, frizura i šminka su mekane i udobne jer se time ne žele zamarati. Drugi idoliziraju njihovu jednostavnost, ali ni kada ne mogu biti poput njih. Jako su društvene i omiljene su osobe, ali njihov izbor je druženje kod kuće umjesto fancy izlazaka.

6. LIJEPA I ŽENSTVENA

Najljepša bez premca. Druge nisu sposobne ni natjecati se s njihovom ženstvenošću, ali im zavide pa su ove cure često predmet ogovaranja. Izgledaju jednako seksi u modernoj haljini i u jednostavnoj košulji i kratkim hlačicama. One vole kupovati i društvene su, ali prije svega su samopouzdane.


Foto: MeowGAG/Pixabay/Giphy

M.Z.

Pročitajte još:

[TEST] Četiri objekta na jednoj slici - ono što prvo vidiš otkriva tajne tvog karaktera!

Izaberi samo jednu – boja koju prvo uočiš otkriva puno o tebi

WOW Prvo što vidiš na ovim slikama otkriva tvoj karakter

izbor torbica osobnost karakter test

Još vijesti