Slika nije pronađena
Nakon što je posljednja knjiga o Harryju Potteru izašla prije desetak godina, dolazi nam iznenađenje - do Božića bi u prodaji trebale biti čak tri knjige o omiljenom serijalu.

I dok još jednom pregledavaš maraton najvećih Harryjevih avantura, donosimo ti novosti za koje smo totalno sigurni da će te razveseliti. Do Božića bi trebale izaći - ne jedna, ne dvije, nego čak TRI nove knjige o Harryju Potteru. Priznajemo - čak smo i mi malo uzbuđeni.

Knjiga 'Harry Potter: A Pop-Up Guide to Hogwarts' prva je od ukupno tri knjige koje će se uskoro naći na policama knjižara diljem svijeta, pa tako i kod nas. Ako ti serijal koji si valjda već pogledao/la sto puta nije dovoljan i želiš još snažniji doživljaj cijele trilogije, onda je ova knjiga savršena za tebe. Prikazuje drugačiji, 'trodimezionalni' svijet Harryja Pottera, njegovih najboljih frendova te omiljenih profesora i tako ti omogućuje potpuni 'čarobnjački' doživljaj - kakav još nisi imao/la prilike vidjeti.

via GIPHY


'Harry Potter: Creatures: A Paper Scene Book' još je jedna knjiga koja će svjetlo dana ugledati taman negdje oko Božića, a uključuje sve tvoje najdraže scene, prizore i trenutke iz filmova o Harryju Potteru. Zahvaljujući zanimljivim primjerima, moći ćeš se vratiti u prošlost i prisjetiti prvih nastavaka tvog omiljenog serijala.

'Harry Potter: Imagining Hogwarts: A Beginner's Guide to Moviemaking' treća je knjiga koja će posebno oduševiti sve ljubitelje Harry Potter filmova. Ona detaljno prikazuje stvaranje filma o najdražem čarobnjaku i oživljavanje likova na velikom platnu. Sve što ste oduvijek željeli znati o snimanju, glumcima i zanimljivim događajima na setu - ovo je knjiga koja će vam to otkriti.

Mi jedva čekamo, a ti?

Foto: Pixabay/Profimedia

D.Š.

Pročitaj još:

Otputuj u svijet omiljenog čarobnjaka - ovo su magična mjesta koja mogu posjetiti fanovi Harryja Pottera

Uz štapić Harryja Pottera do programskog čarobiranja – i vi ćete uskoro moći učiti na cool način!

I ti možeš spavati u sobi Harryja Pottera (ili barem tako kažu) – i to za paprenu cijenu

harry potter knjige zanimljivosti

Još vijesti