cura se dopisuje

Zato nije loše znati što ona znači. Možda ju dobiješ ti, a možeš i ti biti ta koja će ju poslati. Možda dečko/cura neće odmah znati što znači, ali 10 sekundi guglanja – i bit će oduševljeni. Poruka iza ovih brojeva je puno bolja nego što to očekuješ.

I ovo je jedan od trendova koji je krenuo s društvenih mreža, a postaje sve popularniji i izvan njih. Poslati osobi brojeve '1437' se može činiti random ili kao da je osoba nešto slučajno stisnula i poslala, ali ne, ovo je zapravo šifrirana poruka. Nije ništa skroz novo, ovo postoji zapravo već godinama, ali se prestalo koristiti i sada opet počelo. Ljudi su jednostavno zaboravili na to ili nisu nikada ni znali, a sada kada su otkrili, svima se sviđa. Značenje iza brojeva '1437' je zapravo 'volim te zauvijek'.

@cadenbarnhill

1437 means “I love you forever” and 637 means “always and forever”

original sound -

Brojevi nisu upravo ti bez razloga. Na engleskom bi ta fraza bila 'I love you forever', a svaki broj zapravo simbolizira koliko slova ima koja riječ u frazi, i zato je 1437. Preslatko! Prije se ovo koristilo na forumima i online chatovima, ali sve mlađe generacije to nisu nikada radile i tek su sada ovo otkrile. Ovo je sladak način za reći dečku/curi da ih voliš, pogotovo ako ne znaš kako da im priznaš. Osim toga, može biti simpatična fora na koji si ti i dečko izjavljujete ljubav preko poruka. Nije toliko sladunjavo, ali će reći sve.

Pogledajte još:

Zašto cure uvijek vole krasti svom dečku majice i hoodice? Imamo čak 5 dobrih razloga

Dečko je nasmijao cijeli internet jer su ga zbunili tamponi od cure - jedna mu stvar nije bila nikako jasna

Novi viralni kviz: Test koji će ti otkriti koliko si dobra ili zla osoba! Svi kažu da je stravično točan

značenje 1437 dopisivanje Viralno