Slika nije pronađena

Djevojke već preko pola stoljeća čupaju svoje obrve i oblikuju ovisno o ukusu. Danas, kao da postoji pravilo da one izgledaju urednije i njegovanije od kose na glavi.

Crtanje, čupanje, tetoviranje- sve se to danas s obrvama može raditi. One mogu biti debele, čupave, tanke, lijepo oblikovane, tamne ili svijetle.

Svoju osobnost unosimo u sve što radimo, ali i volimo jer ona određuje i ukuse. Način kako se brinemo i oblikujemo obrve govori dosta o našoj osobnosti, a sada možete saznati što će reći o vama:

Obrve s naglašenim lukom

Za tebe se može reći da si perfekcionistica i vrlo pedantna osoba. Prijatelji će te vjerojatno opisati kao vizualnu osobu budući da fizičke detalje zamijetiš vrlo brzo. Isto tako uvijek te više zanimaju video spotovi nego sama pjesma.Prirodno ravne obrve

Ako su tvoje obrve prirodno ravne i nemaju luk to znači da si osoba na koju se svi mogu osloniti. Osim toga, stojiš s obje noge na zemlji i ne zavaravaš se niti sama sebi stvaraš lažnu nadu u vezi bilo čega. Tvoji prijatelji i obitelj ti vjeruju te će te uvijek zvati u nevolji.


Obrve s visokim lukom

Nagib na obrvama pokazuje tvoju ljubav prema natjecanju jer u sebi imaš natjecateljskog duha za sve. Neovisno o tome radi li se o sportu ili o društvenoj igri- tvoj natjecateljski duh stalno izvire i pokazuje se. Jako si poduzetna osoba te imaš odlike vođe ili šefa.Obrve koje `padaju` prema dolje

Ti si jako senzibilna osoba koja nije opsjednuta sobom. Više vremena provedeš misleći o drugima i njihovim potrebama nego o sebi i svojim željama. To što nosiš u sebi je vrlina, ali nekada može djelovati kao mana jer ćeš druge uvijek staviti ispred sebe.Zakrvljene obrve

Ti si osoba koja ima dobro razvijenu logiku i dosta si odgovorna. Imaš emocije, ali one ne mogu utjecati na tvoje logično razmišljanje jer njime se uglavnom vodiš. Osim toga, zakrivljene obrve često znače dobar balans što znači da dobro usklađuješ privatne i školske obaveze te ne voliš dramu.


Čupave obrve

Ti si osoba sa smislom za humor te svatko voli biti u tvom društvu. Zabavna si, ali ujedno i kulturna tako da tvoje šale rijetko kada graniče s dobrim ukusom. Voliš opuštenije ljude jer si i ti opuštena, a tvoj omiljeni vid zabave je ispijanje kave s prijateljicom.
obrve što obrve govore o tvojoj osobnosti osobnost

Još vijesti