Slika nije pronađena

Znaš ono kada se u mislima raspravljaš s drugom osobom smišljajući super argumente? Ili smišljaš kako bi izgledao tvoj govor zahvale kada bi osvojila Oscara? Da, svi rade takve stvari.

Možda si mislila sa su takve 'ludosti' rezervirane samo za tebe, ali imamo novosti – te čudne i smiješne stvari svi rade.

Događaju li ti se sljedeće situacije?

#Gledaš svoj Facebook, Instagram i Twitter profil svaki put kad postaneš frend s nekim da vidiš kako će tvoj život izgledati kroz njihove oči.#Vodiš izmišljene razgovore sa svojim frendovima, simpatijom, neprijateljima, celebrity simpatijom...#Fantaziraš o trenutku kada ćeš zasjati na plesnom podiju i odvažiti se na 'dance battle', a svi će biti zatečeni tvojim umijećem. Nije važno što plešeš kao da imaš dvije lijeve noge.


#Ugledaš cijenu super traperica u dućanu, ali umjesto da padneš u nesvijest, još se malo praviš da si zainteresirana i razgledavaš ostalu robu iako znaš da si ovdje ne možeš priuštiti ni par čarapa.


#Kada imaš slušalice i pjesma je dobra, zamišljaš da si zvijezda spota ili filma? A onda shvatiš da se blesavo ceriš dok hodaš sama ulicom? Da, događa se svima.#Svaki put ponovno čitaš mail dvije sekunde nakon što ga pošalješ – uh, jesam li nešto krivo napisala?#Tiskaš prištiće iako znaš da nisu 'zreli i spremni' te da će ti lice izgledati sto puta gore.


#Uvježbavaš priče koje ćeš totalno ispričati kada jedan dan budeš važan gost u popularnom tv showu.


#Kada ti netko servira hranu i upozori te da je tanjur ili posuda još vruća, ti se svejedno moraš osobno uvjeriti u istinitost te tvrdnje. Auč, peče!


#Panično bježiš iz bazena u trenutku kada shvatiš da su i svi drugi izašli jer hej, morski psi su se možda upravo pojavili!#Odšetaš barem 15 krugova po sobi ili stanu dok razgovaraš na telefon#Plešeš u liftu, kupaonici, kabini za presvlačenje – u svakom skučenom prostoru u kojem si skrivena od tuđih pogleda.


#Pretvaraš da imaš glavnu ulogu u akcijskom filmu svaki put kada odeš otrčati krug oko kvarta.


#Jesi li kad pokušala pomaknuti predmet samo gledajući u njega? Možda ti nije uspjelo, ali nikada ne treba odustati. Nikada ne znaš kada ćeš otkriti svoje super moći!


#U glavi vodiš izmišljene svađe i prepirke kako bi imala spremne argumente u trenutku kada ta situacija postane stvarna.


#Stavljaš pjesama na 'Shuffle', a onda počneš vrtjeti sve dok ne dođeš do one jedne koja ti se sluša.smijesno čudno stvari

Još vijesti