Slika nije pronađena

Dodjelu nagrada je organizirao radio Enter u povodu četvrtog rođendana, a održala se u prostorima Kaptol Boutique Cinema Wow Bara. U samom finalu za prestižnu titulu su se borili Petra Škoda Štrok (vlasnica branda StreetBOX), Jelena Žnidarić Zsa Zsa (pjevačica), Matej Matijević (video producent), Sementa Rajhard (pjevačica i glumica), Mirna Bosak (kuglačica), Davor Gerbus (YouTuber i vlogger), Antonia Šimurina (plesačica), Matea Parlov (atletičarka), Mirjana Šarčević (vlasnica branda 'Cupcakes & Fairy Tales) i Marin Čveljo (vatrogasac).

I svi oni su izvanredno uspješni u onome što rade, neki manje, a neki više poznati. No, pobjedu prvog Enter People Awardsa je odnio vatrogasac Marin Čveljo, skromni heroj. 'Nisam očekivao da ću osvojiti nagradu... Došao sam tu ravno s posla i ne mislim da sam nešto posebno napravio da ju zaslužim. Samo sam radio svoj posao', rekao je Marin. Inače, Marin je cijelo ljeto proveo volontirajući na garištima diljem Hrvatske pa ju je itekako zaslužio.


O pobjedniku je odlučeno na temelju broja glasova slušatelja koji su glasali u drugom krugu (50% ukupne ocjene) i na temelju glasova stručne Enterove komisije (50% ukupne ocjene).

Foto: Facebook/Instagram

M.Z.


Provjeri još...

Mladi iz Hrvatske jednostavno obožavaju ovu društvenu mrežu - znate li gdje su vaši frendovi?

VIDEO Omiljena profesorica hrvatskog ponosna na svoje učenike: 'Jednom će oni vladati svijetom, a ja ću misliti kako je to baš dobar svijet'

Veliko istraživanje u Hrvatskoj - evo koje greške na internetu najviše rade tinejdžeri

Hrvatska marin čveljo Nagrada enter Osoba godine

Još vijesti