Slika nije pronađena

Jedna mama objavila je dirljiv Facebook status koji je posvetila tinejdžeru koji je htio podučavati njenu kćer u skejt parku iako su ga prijatelji zezali.

Jeanean Thomas iz Kanade kaže kako je njena 6-godišnja kći Payton oduvijek htjela naučiti skejtati. Mama se brinula zato što je prihvaćeno mišljenje da je skejt park `rezerviran samo za dečke`.


Mama kaže kako se Payton uplašila kada je došla u skejt park koji je bio prepun dečkiju koji su pušili i psovali. Na kraju, Payton je ipak počela skejtati pred svim tim starijim dečkima koji su se s njom izrugivali.

Nakon nekog vremena djevojčici je prišao tinejdžer koji ju je odlučio podučiti kako skejtati. Iako su ga svi dečki iz parka zezali, njega za to uopće nije bilo briga.


U statusu zahvale na fejsu, Jeanean je napisala kako joj je drago da još takvih dečkiju ima i da je ponosna što su oboje dio iste zajednice. `Želim ti zahvaliti što si bio drag i ljubazan prema mojoj kćeri iako su te tvoji prijatelji zadirkivali. Izašla je i skejt parka ponosna i sa samopouzdanjem da može naučiti bilo što- zahvaljujući tebi.`- dio je statusa.


Svijet bi bio ljepše mjesto kada bi se svi ponašali kao tinejdžer iz parka.


Izvor: dailymail

Foto: Twitter/Facebook

I.P.

Pročitajte još:

Pismo nastavnice: `Dragi učenici, ne očekujem da budete savršeni`

Nema gledanja kroz prste: žicao prolaz na ispitu pa sve nasmijao

Spavanac na hrpi: 7 članova obitelji- jedan krevet

skejtanje mama zahvalila fejsbuk status skejter

Još vijesti