Slika nije pronađena

Fotografija mladića koji sjedi na klupi i plače dok mu je jedino društvo plišani medvjedić, potresla je društvene mreže.

Slika uvijek govori više od tisuću riječi, a upravo zato nas je sve dirnula fotka mladića koji tužno sjedi na klupi u Batajnici. Samo slijepac ne može vidjeti da je ovaj mladić tužan, a nažalost i slomljenog srca.

Mladić M.M. ispričao je za jedan srpski list razlog svoje tuge. Tvrdi da je njegova sada bivša djevojka s kojom je bio četiri godine bila njegov najbolji prijatelj i da su sve dijelili.


Kaže da se loše odnosio prema djevojci što je dovelo do toga da ga je prevarila, preko čega je prešao. Prekinuli su prošle godine na njegov rođendan, a on je tada shvatio što je izgubio.

Dečko pati već godinu dana te kaže da bol ne prestaje: `Dani prolaze, ali bol ne prestaje. Najviše me boli to što sam izgubio druga pored kojeg su svi problemi nestajali. Svaki put kad mi je teško ja uzmem nešto njeno, što mi je poklonila za te četiri godine. Šetam po gradu i zamisljam da je ona pored mene. I razmišljam o životu i problemima.`


Plišanog medu s fotke mu je poklonila ona, a ovo nije prvi put da s nekim njenim poklonom sjedi na kiši ili po snijegu.

Uvjeren je da će ga djevojka prepoznati, ali kaže da to nije poanta jer je on svoju šansu prokockao. `Ako ste zaljubljeni čuvajte to što imate, jer prava ljubav se jednom pojavi u životu, barem je u mom slučaju tako.`, poručuje nesretni mladić.

Nadamo se da će ovaj tužni dečko pronaći novu ljubav  i sreću.


Izvor/foto: Facebook

I.P.

Pročitajte još:

Djevojka otkrila način da sazna gleda li njen dečko druge cure

Roditelji ismijali kćer kopirajući njene fotke s dečkom

Djela govore više od riječi: stvari koje otkrivaju da je ozbiljno `zagrizao` za tebe

mloadić klupa sjedi Plišani medo

Još vijesti