Sophia Grace i Rosie

Sophia Grace i Rosie dvije su rođakinje koje su postale viralni hit, prava Internet senzacija, nakon što su gostovale u 'The Ellen DeGeneres Showu'. Nakon što su producenti emisija naletjeli na njihovu izvedbu pjesme 'Super Bass' Nicki Minaj, znali su da ih moraju bukirati kao goste.

I tako su ove dvije djevojčice, tada 5 i 7 godina, postale itekako popularne. Svi su znali tko su one. Ne bi vjerovali, ali to je bilo prije 10 godina. One su danas tinejdžerice i imaju 15 i 18 godina, piše Just Jared Jr. Njihov je nastup apsolutnu hit, a čak im se i sama Nicki Minaj pridružila i otpjevala s njima svoju hit pjesmu.Taj je video do danas pogledalo skoro 146 milijuna ljudi! Sophia i Rosie su totalno preslatke, a kada ih vidiš koliko su odrasle, slijedi šok jer nitko nije vjerovao da je toliko vremena prošlo od tada.

Sophia Grace ima 18 godina danas, a Rosie 15. S obzirom da su rođakinje redovito se viđaju, a za blagdane su objavile i neke zajedničke fotke. Iako više nisu toliko u centru pažnje kao prije 10 godina, Rosie se i dalje bavi glazbom i baš je nedavno izdala novu pjesmu, a Sophia Grace je pokrenula svoj vlastiti brend odjeće 'LoLoLondon'.

Pogledajte još:

Najzgodniji princ koji trenutno postoji: Danski princ Nikolai je odrastao i cure su lude za njim [FOTO]

Kako će izgledati Stormi kada odraste? Spojila je lica Kylie i Travisa – evo rezultata

Lily iz 'Moderne obitelji' više nije mala curica kakve je se sjećamo – fanove iznenadilo koliko je odrasla

The Ellen Show sophia grace i rosie Super Bass viralna senzacija

Još vijesti