Slika nije pronađena

Ove situacije koje su se zaista dogodile nekim ljudima u njihovom životu su istovremeno zastrašujuće, ali i prečudne. Za neke od njih se pitamo kako je uopće moguće da su se dogodile i koje su vjerojatnosti da se tako nešto može nekome dogoditi? Provjerite koje su to situacije i sigurni smo da ćete ostati iznenađeni kao i mi.

Svima se nekada dogode čudne situacije u životu koje se na prvi dojam čine nevjerojatne pa ih često pripisujemo tome da nam je sudbina odredila da se one dogode. No, pojedini ljudi imaju zaista freaky momente za koje se još uvijek pitamo kako je uopće moguće da su se dogodile, prenosi BuzzFeed.

1.Avionska nesreća

Jedan dečko je objasnio neugodnu situaciju u kojoj je preživio gotovo nemoguću nesreću s avionom. Nalazio se u avionu koji je poznat po tome da je vrlo siguran dok je obilazio pustinje u zapadnoj Kini kada je imao samo 7 godina. Pilot aviona nije preživio, dok je ovaj dečko završio samo s potresom mozga. No, zanimljivo je da je bio bez svijesti gotovo cijeli dan u olupini aviona negdje u pustinji i to čak 50 kilometara od grada, odnosno aerodroma.

2.Otmica

Ova djevojka je bila žrtva otmice – oteo ju je muškarac kada je išla s posla kući i bila je zatočena punih 18 mjeseci s još dvjema djevojkama! Fascinantno je koliko dugo su djevojke bile zatočene, a muškarac im je za sebe tvrdio da je Bog te ih je kroz manipulaciju želio uvjeriti da su one njegova obitelj.3.Udar groma

Ova priča je zaista nevjerojatna – ženu je udario grom i to dva puta dok je bila unutar kuće i oba puta je bila u dvije različite kuće. Kolike su vjerojatnosti da se ovako nešto dogodi i to dva puta za redom, na dvije različite lokacije?

4.Prometna nesreća

I više no jeziva priča je o jednom muškarcu koji je imao prometnu nesreću u tinejdžerskim danima. Jezivo u toj priči je da je pronađen gotovo mrtav na licu mjesta, no ipak je uspio preživjeti. Uz to, njegova sestra je bila slučajno medicinska sestra koja je došla nakon poziva hitne pomoći, uređaj koji su koristili za njegovo oživljavanje je nedavno donirala tvrtka u kojoj je radila njegova mama, a liječnik koji je čuo prometnu nesreću iz svoje kuće i došao pružiti pomoć je bio doktor asistent na porodu tog muškarca – može li biti više jezivo od ove priče?5.Alergija na hladnoću

Ova djevojka je, ni više ni manje, nego alergična na hladnoću! Da, i ovo je moguće, a ona je podijelila svoju priču kako počinje dobivati otekline od hladnoće, pada u nesvijest i povraća. Govori kako ni ne mora biti ekstra hladno, ali čim je ispod nekih 10-ak stupnjeva, ona ne može izdržati jer dobiva ozbiljne reakcije – čak i na hladna pića!

6.Tinder upoznavanje

Čudna situacija s Tindera dovela je ovog dečka do nevjerojatnog saznanja. Rekao je da je razgovarao s nekom ženom preko Tindera te da ju je tražio njezin broj mobitela. Ona mu je poslala broj, no kada je vidio da se radi o istom broju mobitela kao i njegovom, uspaničio se te je mislio da ga zeza jer ga je uhodila na Facebooku. No, naposljetku se ispostavilo da su oboje zaista imali isti broj mobitela, samo drugi pozivni broj, koje su šanse da se ovako nešto dogodi?7.Ubijanje muhe

Ova žena je rekla da je u kuhinji pripremala ručak i rezala povrće. No, u tome ju je ometala muha koja joj je neprestano zujala oko glave što ju je užasno smetalo. Onda ju je željela otjerati i kako se je okrenula s nožem u ruci i zamahnula da ju istjera, uspjela je muhu prerezati točno po pola! Malo bljak, zar ne?

Pogledajte još:

Neugodne situacije s kojima se svi susretnu kad tad u životu – ovih 10 ne možeš izbjeći

Situacije koje mogu biti zaista opasne – obratite pažnju na ovih 4 da se ne dovedete u opasnost

Situacije s kojima ćeš se poistovjetiti ako sve tvoje frendice imaju dečka, a ti si solo!

zanimljivosti čudne situacije creepy

Još vijesti