Slika nije pronađena

Ujutro kad se probudiš, prva stvar koju uloviš je tvoj mobitel, a isto vrijedi i kada ideš spavati - zadnja je stvar koju ispustiš iz ruke. Kada probaš samo i zamisliti dan bez mobitela, jednostavno ne možeš. Da, došlo je do toga.

Kada se radi o tvojem mobitelu, sigurni smo da se on nije našao u tvojim rukama 'tek tako', te da si mu posvetio/la dosta vremena već pri samom odabiru, a i kasnije. Od toga da pažljivo biraš maskicu u kojoj ga držiš, pa da kaljeno staklo koje štiti ekran redovito mijenjaš.

Ono što konkretno tvoj mobitel čini drugačijim od istog tog modela koji ima netko drugi, jest ustvari tvoj odabir lozinke, stvari koje imaš na njemu, ali i pozadina.

Znaš onu izreku da su oči prozor u nečiju dušu? Kako je to Blair Waldorf jednom rekla, 'To je bilo prije mobitela'.

Tvoja pozadina na mobitelu ustvari govori puno o tebi... Pronađi svoju pozadinu i saznaj kakva si osoba!

Tvoj selfie

Žao nam je što mi moramo biti ti koji će ti reći, ali vjerojatno si skroz umišljen/a. Sama činjenica da voliš sebe gledati i na svojem mobitelu, govori dovoljno o tome koliko držiš do svojeg izgleda. Površna si osoba koja u većini slučajeva sve osuđuje upravo po izgledu - bilo da se radi o osobi, jelu ili nekoj desetoj stvari.

S vremenom ćeš shvatiti da je takav pristup pogrešan, ali bilo bi bolje da prije nego kasnije.


via GIPHY


Slika s ekipom (ili selfie)

Za razliku od selfieja na kojem si sam/a, kada imaš selfie s frendom/icom ili ekipom, to je skroz druga priča. Očito si osoba koja je jako društvena i socijalna, pa ti je samim time i toliko stalo do tvojih najbližih. Najbitnije ti je da uvijek imaš nekoga s kime možeš sjesti na kavu, a da se ne radi o nekom površnom prijateljstvu.

Sve svoje tajne povjeravaš s ljudima, a jedna si od onih osoba čije storyje svi gledaju i misle si 'Wow, njemu/njoj je tako zabavno sada!'

'Umjetnička' fotka koju si sam slikao/la

Prije svega, bitno je reći da voliš fotografiju. Damo se kladiti da ti je Instagram prepun umjetničkih fotki, dok se rijetko kad nađe tvoj selfie ili slika tebe uopće. Umjetnički si tip koji živi od čitanja knjiga, ili se barem tako voli predstavljati. Slušaš neku svoju glazbu, pa polako upoznaješ svoje prijatelje s njom.

Djeluješ kao neka teška alternativa, no ustvari voliš većinu stvari koje su 'mainstream'...


via GIPHY


Citat koji si skinuo/la s interneta

Ambiciozna si osoba koja voli imati ciljeve u životu, ali posebno uživa u slatkoj pobjedi kada ih ostvari. Citati koje imaš na pozadini su tu kako bi te inspirirali kada ti fali motivacije, ali i kako bi te podsjetili na tvoje uzore - osobe čiji su to citati. U većini slučajeva se radi o osobama kakva bi i ti sam/a htio/la jednog dana biti!

Čak i ako se radi o nekom romantičnom citatu, sigurno je i taj citat tu da te podsjeti na nešto....

Kakva je tvoja pozadina?

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Volimo sniženja: pronađi savršenu maskicu za svoj mobitel!

Stalno 'visimo' na netu – kako u vrijeme kada živimo online NE biti ovisan o mobitelu?

Rješenje za sve koji su odvojeni od ekipe ili obitelji – jeste li već isprobali WhatsApp grupne pozive?

mobitel pozadina osobnost

Još vijesti