Slika nije pronađena

Online nastava sada traje već tjednima i svatko ima svoje mišljenje o njoj. Evo što o ovom obliku školovanja misle Hannah i Taliah.

Dvije sestre, Hannah (13) i Taliah (11) žive na otoku Hvaru i nemoj da te imena zavaraju, radi se o hrvatskim učenicama. Kao i svi ostali, i one se zadnjih tjedana prilagođavaju na malo drugačiji oblik nastave. Online nastava nije nešto što su hrvatski učenici imali prilike u ovom obliku prije vidjeti i sudjelovati, a ako su ikada razmišljali o tome kako bi bilo 'ići u školu' od doma, sada to mogu iz prve ruke saznati. Ove su dvije sestre snimile video o svojem iskustvu online nastave. Jedna su drugu ispitivale različita pitanja i sve zabilježile na videu.


Očekivano, ono što im najviše nedostaje su – prijatelji. Najveći plus ovakvog oblika nastave ističu činjenicu da mogu malo dulje ujutro spavati, nešto što je sigurno svim učenicima drago, a i što ne moraju pripremati knjige i sve ostalo, jer ih čeka na stolu gdje su i ostavile. Malo je problem što im profesori ne mogu dobro objasniti gradivo, ali znaju da se trude i pomažu najviše što mogu. Nije im trebalo dugo da se prilagode na ovaj novi sistem, a što su sve još ispričale, pogledaj u  videu iznad.

Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Još jedan način vježbanja za državnu maturu: NCVVO je objavio digitalne materijale iz par predmeta

[LOL] Treći razred nije baš toliko lagan: Učiteljica i voditeljica na nastavi na HRT-u nisu znale riješiti zadatak

Što će biti ove godine s norijadom? Pitali smo nadležne, a i provjerili kako je maturantima sjela njihova odluka

pozitivno mišljenje negativno video online nastava

Još vijesti