Slika nije pronađena
Da li vam je ikada palo na pamet kako bi bilo genijalno osvojiti neki zgoditak na lotu? Rijetki su oni koji nisu, a za sve one koji su imali tu sreću– mislimo da žive život iz snova.

S time se ne bi složila Jane Park, koja je u 17- godini postala najmlađom dobitnicom lota u Velikoj Britaniji i koja je osvojila 1 milijun britanskih funti što, kada se preračuna, iznosi oko 10 milijuna kuna.
Iako se na prvi pogled čini kako ova cura ima sve, Jane tvrdi da joj je zgoditak na lotu doslovno uništio život te je upravo iz tog razloga odlučila – tužiti Lutriju.

`Trebalo bi zabraniti kupovati srećke, svim onima koji su mlađi od 18 godina´, izjavila je Jane i nadodala kako više ne vidi smisao u životu.`Mislila sam da će biti 10 puta bolje, ali bilo je 10 puta gore. Većinu dana želim samo da nemam novaca. Kažem sama sebi kako bi mi bilo lakše da nisam dobila taj novac. Imam materijalne stvari, ali izvan toga moj život je prazan´, nadodala je Jane koja je prije dobitka živjela s mamom u unajmljenom stanu i radila nisko plaćeni posao.
Ova sada 21- godišnjakinja kaže da ne više ne vidi neki cilj u životu, a nas zanima vaš komentar? Da li je Jane samo razmažena bogatašica i kako bi vi riješili njezin problem?


Foto: Instagram/ Itv.com/ BBC

S.T.R./ Metro.uk

Učenici peru, čiste, recikliraju: Možeš li zamisliti ovako nešto u svojoj školi?

Fotka koja je zadala muke mnogima: Što nije u redu s dečkom na slici?

Prepoznaješ li sebe ili svoje frendove? Ovo su najveći selfie failovi ikad

lutrija Dobitak Na Lotu

Još vijesti