Slika nije pronađena
Nije nikakva tajna da se mnoga hollywoodska lica često podvrgavaju estetskim operacijama i odlaze pod nož. No, kad se radi o prosječnom tinejdžeru, stvar nije toliko jednostavna. 

13-godišnja Nicolette Taylor odlučila je otići pod nož jer su je prijatelji iz škole neprestano zadirkivali zbog njenog nepravilnog nosa. Nicolette je imala nesreću da je nos slomila 2 puta u svom životu – s dvije i onda ponovo s osam godina. Frakture su naravno ostavile posljedice.

“Ova strana. Da, ovdje, nekako kao da visi”, izjavila je za Nightline pokazujući što joj se na njenom nosu ne sviđa.

Uz to što su je klinci zadirkivali u školi, neki su je maltretirali i na internetu. Roditelji kažu da se iz škole znala vraćati grcajući u suzama zbog toga.

“Krenuli su i na Facebook, počeli su objavljivati izjave poput ‘Hej veliki nosu”, otkrila je Maria Taylor, Nicolettina mama, u intervjuu sa dopisnicom časopisa Nightline JuJu Chang. “To se događalo otprilike 5 puta tjedno.”

Stoga je ova mlada djevojka, rođena u New Yorku, otišla na operaciju nosa. Iako je tek završila osmi razred, roditelji su joj pružili potpunu podršku.

Bili su uz nju i kad joj  je liječnik skinuo zaštitni zavoj s nosa. Nicolette je zaplakala od sreće kad je vidjela svoj “novi” nos. “O moj bože! Kako je lijep”, rekla je dok su joj suze tekle niz lice.

Što vi mislite? Je li 13 godina prerano za operaciju? Biste li se ikada podvrgnuli ovakvom zahvatu, da vas primjerice zlostavljaju u školi?

Pogledajte video i komentirajte!

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


L.B.

estetska kirurgija tinejdžeri

Još vijesti