Slika nije pronađena

Možda se plavuše bolje zabavljaju, ali se također moraju nositi s nekim predrasudama; često ih smatraju glupima, neozbiljnima i površnima.

Kao da mišljenja drugih ljudi nisu dovoljna, prirodne plavuše susreću se s još nekim poteškoćama – shvatit ćeš ako si i ti jedna od njih.

#Tvoja kosa postaje tamnija što si starija. Zašto Bože, zašto?#Vicevi o plavušama ti već izlaze na uši. Dajte ljudi, ne možete li smisliti nešto smješnije?#Okolina pretpostavlja da si glupava...#... i površna#Moraš posjedovati cijeli frizerski i kozmetički salon kako bi imala dovoljno preparata za njegovanje svoje osjetljive plave kose#'Jesi li prirodno smeđa?' Hej, korijen kose je često tamniji od vrhova!#Kada se poželiš poigrati s bojama na kosi (kao primjerice staviti nijanse roze), riskiraš da više nikada nemaš ovako lijepu, plavu boju.#Priča zvana 'bazeni i zelena kosa' – hvala kloru!#Moraš paziti kada nosiš rozu boju jer riskiraš da izgledaš kao Barbika#Odnos sa suncem je pun ljubavi i mržnje. Iako kosa ljeti izgleda ljepše, koža je češće crvena nego preplanula.#Ti si uvijek BABY SPICE. Bilo bi lijepo da si barem jednom mogla birati!#Budući da se plava kosa najbrže masti, opet je na redu pranje kose – iako je prošlo samo 24 sata.Plavuše problemi

Još vijesti