Slika nije pronađena

Prvašiće koji su ove godine krenuli u Osnovnu školu Mario Martinlić dočekali su besplatni udžbenici, ali oni nisu jedini koji su ovu godinu započeli s osmijehom na licu. Dobre vijesti razveselile su i učenike viših razreda iz manjih mjesta na području Grada Malog Lošinja. Prema odluci gradonačelnice Ane Kučić, besplatni udžbenici dočekat će i sve osnovnoškolske učenike na manjim otocima Iloviku, Susku i Unijama, te u Nerezinama i u Velom Lošinju.

Osim toga, Grad Mali Lošinj uključio se u akciju „Back to school“ te će u suradnji sa Borovom, osigurati jedne platnene tenisice, odnosno papuče za sve učenike Osnovne škole Mario Martinolić, kako u centralnom objektu tako i u svim područnim odjeljenjima. Ove godine radi se o čak 35 razrednih odjeljenja.

Objavu dijeli Borovo (@borovo_shoes)

„Ponosni smo što smo se uključili u projekt nabavke tenisica koje proizvodi Borovo, tvrtka iz stradalog grada Vukovara te na taj način pridonijeli u ovoj akciji promocije domaćih proizvoda, a našoj djeci priuštili kvalitetnu obuću za školske dane, izvorno hrvatski proizvod, ručno izrađen od kvalitetnih prirodnih materijala. Uz besplatne udžbenike svim prvašićima, te svim učenicima po područnim školama, kao i onim učenicima socijalnih kategorija, iznos od 140 tisuća kuna kojima Grad pokriva sve navedeno, dajemo do znanja da brinemo o našim najmlađima.“ izjavila je Ana Kučić, gradonačelnica Grada Malog Lošinja.

Foto: Borovo Instagram

I.I./gradonacelnik.hr

Pročitajte još:

Sve prednosti i mane – kako izgleda život u učeničkom domu?

GIVEAWAY] Back to school - snimi najbolji video i osvoji mobitel!

Uštedi vrijeme i živce ujutro – savjeti za brže spremanje za školu

Učenici Borovo lošinj tenisice tenke

Još vijesti