Slika nije pronađena

Nekoliko dana uoči važnih testova nije im rekao da dodatno uče i da se stresiraju. Baš suprotno, za zadaću im je rekao da se opuste, da vikend iskoriste pametno i da obave što više pobrojanih zadataka.

Zadaci koje im je zadao su: vozi bicikl (i nemoj pasti), čitaj knjigu, gledaj svoj omiljeni TV program, nasmij se, pojedi malo Haribo bombona, provedi vrijeme s ljudima koje voliš, smij se do kad te trbuh ne zaboli, izađi van i uživaj u lijepom vremenu, otiđi plivati ili hodati, provedi vrijeme baveći se svojim omiljenim hobijem, odmaraj, nađi se s prijateljima, skuhaj ili napravi nešto, pojedi sladoled, igraj se u dvorištu.


Dodao je da mogu i ponavljati gradivo, ako misle da baš moraju, ali da smiju učiti do maksimalno sat vremena! U napomenu je napisao da je on ovdje da brine i da učenici zato ne moraju. 'Vi ste nevjerojatni i ne mogu biti dovoljno ponosan na vas', zaključio je gospodin Tucker, nastavnik iz snova. Mr. Tucker predaje u All Saints' School u Londonu, a zadaću koju im je zadao je na Twitteru objavila novinarka Jane Martin, inače mama djevojčice kojoj je Mr. Tucker nastavnik.


A sad se prisjeti svojih zadaća – svih onih sati i sati sjedenja za stolom, učenja, strke zbog kampanjskog stila... I nedjelja u devet navečer kad skužiš da nisi još ništa napravio/la za školu, a sutra je kontrolnI (i pas ti NEĆE pojesti zadaću)! #WeFeelYou

via GIPHY


E, da smo imali gospodina Tuckera za nastavnika, sigurno bismo cijelu zadaću napravili na vrijeme, već do subote popodne! Bi li i ti? Tko bi, osim nas, volio imati ovakvog nastavnika?

Foto: Twitter/Profimedia/Shutterstock/Giphy

M.Z.


Provjeri još...

Učenici ga obožavaju, a odrasli ga se boje – bi li vas mama pustila u školu da vam je on učitelj? ANKETA

Preeedobro! Ovaj učitelj osvojio je srca mnogih i zaslužio titulu 'nastavnik godine'

Je li ovo najbolja učiteljica ikada? Pogledajte kako je ohrabrila i pohvalila svoju učenicu u razredu!

nastavnik zadaća Viralno

Još vijesti