Slika nije pronađena

Nema više loših selfija uz korištenje ovog hacka. Sigurno ste i vi primijetili da vam prednja kamera zna izobličiti lice kada slikate selfie ako ju malo više približite licu. Postoji jednostavno rješenje kako riješiti taj problem.

Slikanje selfija je nešto što svi radimo i naravno da želimo na njima izgledati najbolje moguće. Zato tražimo koja nam je bolja strana lica, pod kojim kutem držati mobitel, stati ispred izvora svjetlosti...ali prednja kamera svejedno pronađe način da zezne stvar. TikTok je sada možda otkrio nešto odlično. Na ovoj se društvenoj mreži pojavio hack koji tvrdi da će ti uz njega selfiji izgledati bolje. To je dovoljno da svi krenu isprobavati funkcionira li stvarno. Korisnica koju na TikToku možeš naći pod imenom @babysnitchery objavila je hack, a evo o čemu se točno radi. Trik je u tome da kada slikaš selfie s prednjom kamerom ne približiš mobitel licu, već ga držiš što je dalje moguće, a približiš uz pomoć zooma. Razlog zašto bi ovako trebali raditi je taj što prednja kamera izobliči tvoje lice, ali kada ovako držiš mob što dalje, a približavaš samo zoomom, neće to raditi.


James Charles i Bretman Rock neki su od celebova koji su jednostavno MORALI ovo isprobati, a pokazali su i razliku između selfija kako bi inače pofotkali i uzimajući u obzir ovaj hack.


Ovo je zapravo vrlo logično, samo što nam nikada nije palo na pamet. Jedan je fotograf odgovorio na Tweet od Jamesa Charlesa i objasnio zašto je to tako, a stvar je u tome da širokokutne leće za kamere jednostavno tako funkcioniraju kada je objekt koji se fotka preblizu kamere, jer preuveličavaju daljinu između tog dvoje.

Foto: TikTok/ Instagram printscreen/ Shutterstock.com - F8 studio/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Rihanna je objavila selfie bez šminke, a kako bi druge celebrity djevojke izgledale bez makeup-a? Ovako!

Ljudi te procjenjuju s obzirom na fotke koje objavljuješ – ovo će iščitati iz tvojih selfija

15 savjeta za najbolji selfie ikad – lako do lajkova i komentara čak i bez filtera

hack prednja kamera video selfie tiktok

Još vijesti