Slika nije pronađena

Ukusno meso je još bolje, slasni umaci su još primamljiviji, svježe povrće nikad nije bilo raznovrsnije, a krumpirići su savršenog okusa i oblika kao i uvijek. McDonald's uvijek nudi najbolje za svoje obožavatelje i obrok pretvara u sjajno iskustvo.

Ako si za klasični McDonald'sov sendvič, izaberi sočan Hamburger s kosanim goveđim odreskom od 100 posto goveđeg mesa u finom pecivu, sa svjetski poznatim McDonald’sovim kečapom, malo umaka sa senfom, sitno sjeckanim lukom i kiselim krastavcima. A poželiš li isti takav sendvič s dodatkom topljenog sira, svakako odaberi klasičnu Cheeseburger varijantu. Sanjaš o laganim zalogajima? Za tebe je tu uvijek svjež Chickenburger, sendvič s ukusnim kosanim pilećim odreskom, kristal salatom u slatkom Chilli umaku i finom pecivu ili pak Snack Wrap s kosanim pilećim odreskom, svježom salatom, sirom,  kečapom i majonezom zamotanima u toplu tortilju.

Ova predobra ponuda još je bolja uz novi Ranch Wrap sa slaninom. Tortilja punjena ukusnom piletinom oduševit će te uz dodatak mirisne slanine obavijene svježom salatom, sirom i majonezom.

Da, to su te savršeno ukusne McDonald'sove „zvijezde“ iz 1+1 kampanje, čiji poseban okus nadmašuje jedino kombinacija s poznatim McDonald'sovim krumpirićima. McDonald's ti nudi bilo koji od ovih sendviča u kombinaciji s krumpirićima za samo 12 kn.

Stoga, navrati u svoj omiljeni McDonald's jer od sada 1 + 1 nisu 2 već 12!

A ako nisi u pravom raspoložnju za krumpiriće, McDonald's ima rješenje i za tebe. Osim Hamburgera, Cheeseburgera i Snack Wrapa, za samo sedam kuna možeš se zasladiti i McSundae sladoledom, osvježavajućim shakeom i slasnom pitom. U ponudi je i kava te gazirano piće po izboru.

McDonald's  zna da je 7 sretan broj baš svima!

I ne, ne sanjaš. To su samo McDonald'sove ponude iz snova. >> Saznaj više

Sponzorirani članak

(c) 2000-2015 Gemius SA version 2.0 Impressions: campaign: McDonalds - EDAP v2, placement: /Teen385.com / Rubrika / PR clanak , creative: PR clanak

mcdonald's Hrana ponuda

Još vijesti